Egy édesanya, aki meglátta, hogy lányai a kamera előtt kelletik magukat, ezért döbbenetes dolgot tett!

A fiatal lányok néha napján egy hangyabokányit túlzásba esnek, ha a közösségi oldalakról, és a like-okról van szó. Természetesen mindegyik azt szeretné, ha egyediségük miatt követnék őket, és az Instagram középpontjává válhatnának.

Ám ez nem egyszerű, hiszen olyan erős a mezőny, hogy nehéz kitűnni a tömegből és megmutatni, hogy “Én vagyok a legkülönlegesebb!” Főleg az Instagramon, ahol tele van minden a tökéletes életről szóló képekkel, egzotikus nyaralásokkal, és a legdrágább minőségű ruhák, cipők, telefonok, kocsik mutogatásával.

Sokan nincsenek azzal tisztában, hogy a közösségi oldalakon fellelhető képek fele egyáltalán nem igaz, csak egyfajta szemfényvesztés. Rengeteg lány oszt meg olyan fotót, ahol gyönyörűen edzett alakját mutogatja, aztán közben nem is úgy néz ki, csak megtalálta a megfelelő szöget és fényviszonyt, hogy jónak hasson a kép.

Vannak csajok, akik viszont érdekesebbnél-érdekesebb videókat töltenek fel, ahol az látható, ahogy “tökéletlen” arcvonásukat, vastag smink alá rejtik, vagy, hogy épp vonaglanak a kamera előtt.

Történetünk főszereplői, akik vagy brazil vagy spanyol esetleg mexikói származásúak lehetnek, úgy döntöttek, hogy ők is fel szeretnének törni a csúcsra és készítettek egy nagyon csajos kissé twerkes videót, ami kezdetben egész jól indult, majd hihetetlen dolog történt. Egyszer csak a lányok édesanyja úgy határozott, hogy összegyűjti a szennyes ruhákat, és amikor belépett a szobába, meglátta, hogy a két lány ott vonaglik a kamera előtt, egy éppen, hogy csak valamit takaró ruhában. Na több se kellett a mamának, egyből lekapta a papucsát, és jól megregulázta a fiatalokat.

Az esetről videofelvétel is készült:

Reméljük ez jó tanulópénz volt mindkét lánynak és nem csinálnak a jövőben ehhez hasonló butaságokat.

betöltés...