A járókelők látták, hogy a nő mozdulatlanul fekszik az út szélén… de senki sem mehetett a közelébe, hogy segítsenek neki!

Ő itt “Medve”, aki ijedten és kiéhezve, egyedül kóborolt a semmi közepén. Senkit sem engedett a közelébe, de minden megváltozott, amikor meglátta ezt a fiatal lányt az út szélén feküdni.

Hetekig egyedül kóborolt ez kiéhezett, megrémült kutya, Evans Creek hegyei között, az Egyesült Államokban. Amikor a járókelők megpróbálták megközelíteni őt, akkor a rémült állat elmenekült. Ki tudja, hogy mi történhetett vele, hiszen nagyon meg volt rémülve. Az óriás kutyát Medvének nevezték, de jelenleg még nem hasonlít a medvére, hiszen csak csont és bőr.

Amanda Guarascio és Dylan Parkinson tudomást vett a kiéhezett kutyusról és azonnal a hegyekbe mentek, hogy megmentsék őt. Sok keresés után meg is találták. Megálltak az út szélén és órákig próbálták csalogatni a kutyaeledellel, hogy rávegyék arra, hogy becsalogassák az autóba, de nem jutottak sokra. A kutya annyira meg volt rémülve, hogy semmiképp sem akart ember közelébe menni. Azonban nyilvánvaló volt, hogy a kutyának segítségre van szüksége.

Ezután kipróbáltak egy másik trükköt. Amanda lefeküdt az út szélére és úgy viselkedett, mintha megsérült volna. A kutya elkezdett araszolni feléje, és amikor a háta mögé került, akkor morogni kezdett. Aztán egy-egy lépéssel közeledni kezdett. Ez így ment óráról órára. A járókelők azt hitték, hogy nagy a baj, de mindenkinek intették, hogy menjen tovább.

De aztán megtörtént a csoda. Annak ellenére, hogy a kutya nagyon félt, végül sikerült megnyerni a bizalmát. Attól a pillanattól kezdve a kutya úgy döntött, hogy többé nem fog menekülni. Betették az autóba és állatorvoshoz szállították.

“Medve” végül megfelelő kezelést kapott. És mindenek felett olyan gazdára talált, aki szereti és gondoskodik róla.

Elképesztő, amit Amanda és Dylan tett ezzel a szerencsétlen kutyával. Hosszú órákat töltöttek azzal, hogy megmentsék ezt az állatot. Ha téged is lenyűgözött ez a mentőakció, akkor oszd meg barátaiddal is a Facebookon!

betöltés...