Ez a híres énekes volt Diana hercegnő titkos szeretője

Jó néhány éve kering a szóbeszéd, mely szerint, a 80-90-es évek híres énekesét, Bryan Adams-et szerelmi szálak fűzték volna Diana hercegnőhöz. Mi több, Paul Burrell, Lady Diana komornyikja, a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy nem egyszer az ő segítségével lopózott be az énekes a Kensington palotába.

Bryan Adams egy volt szerelme, Cecilie Thomsen szerint is igaz, hogy exének viszonya volt a „Szívek Királynőjével”. Elmondása szerint, Dianát és Bryant, Paul Burrell mutatta be egymásnak, hiszen mindkettőjük közeli embere volt a komornyik.

Ennek a kapcsolatnak az ékes bizonyítéka az 1984-ben, Bryan által kiadott, „Diana” című dal, mely nem más, mint egy vallomás.

„Először egy magazin borítóján láttalak meg. Aztán megjelentél a TV képernyőjén. Ekkor tudtam, hogy az enyém leszel. Azon a napon, melyen férjhez mentél, úgy éreztem elvesztem az eszem!” – ez csak néhány sora, a fent említett „Diana” című dalnak.

s hogy miként nyilatkozik minderről maga az énekes?

Egy televíziós műsorban melynek meghívottja volt Bryan, a műsor házigazdája, Andy Cohen nyíltan rákérdezett a Dianával folytatott viszonyára.

Bryan erre azt nyilatkozta: „Nagyon jó barátok voltunk, ezért én nem lopóztam be a palotába, hanem egyszerűen bementem hozzá!”

A műsorvezető megjegyzésére, miszerint az énekes és a hercegnő viszonya nem volt más, mint „egy barátság…extrákkal”, Bryan így válaszolt: ”Hmm… mi nagyon jó barátok voltunk!”

betöltés...