A gazdi hazajön a szomorú kutyához – sokkolja őt mikor meglátja a kutya mit talált

Sokan úgy gondolják, hogy az állatoknak nincsenek érzelmeik.

Ha ezeknek az embereknek elmondjuk, hogy az állatok ugyanúgy érzik a szeretetet és a szomorúságot mint mi, akkor azt mondanák, hogy csak viccelünk.

Ha esetleg találkozol egy ilyen emberrel, akkor mondd meg neki, hogy olvassa el Crosby történetét.

Sok mindenen keresztül ment az elmúlt néhány hónapban és viselkedésével egyértelműen megmutatja, hogy a szeretet nem ismer határokat.

“Kb. hat hónappal ezelőtt Crosby elvesztette az egyik legjobb barátját, egy cicát. Aztán egy hónappal ezelőtt a legjobb kutyabarátja hunyt el. Ez a kutyus Crosbyval nőtt fel, nyolc hetes koruk óta ismerték egymást, mesélte a kutya gazdája a Lovemeow-nak.

Crosby nagyon odaadó és barátságos kutya és barátai elvesztése nagyon megviselte őt.

Amikor a gazdi egyik nap hazajött, azt gondolta, hogy Crosby majd az ajtónál várja őt, ahogy szokta. Crosby örült is annak, hogy a gazdi hazajött, de nem úgy, mint szokott. Egy kicsit másképp viselkedett a szokásosnál. Mintha valamit mutatni akart volna neki.

A kutya elindult a fürdőszoba felé a gazdi pedig utána rohant. Nagyon meglepődött azon, amit látott.

Crosby egy kiscicát talált!

A férfinak fogalma sem volt, hogy került oda a macska, de mivel nem volt gazdája ezért megtartották őt. Természetesen Crosby ennek nagyon örült.

Crosby el sem mozdult a cica mellől, még éjszaka is mintha őrizte volna őt. Most pedig elválaszthatatlanok, a kutyának köszönhetően a cica most biztonságban van.

A férfi persze előbb az összes szomszédját végigkérdezte, kié lehet ez a macska. De senki sem tudta, hogy került oda a macska.

Az állatoknál nem számít a faj, a szín vagy a külső amikor barátságról van szó. Sokat tanulhatnánk tőlük. Kérjük oszd meg ezt az aranyos történetet barátaiddal, ha egyetértesz ezzel.

betöltés...