Ezzel a módszerrel könnyen elkerülhetjük a csontritkulást. Nagyanyáink még tudták a titkot!

Nagyanyáink a legkarakteresebb ízű fűszereket használták régen, és egészen pontosan tudták, hogy mibe melyik fajtát kell keverni annak érdekében, hogy elvarázsolják a vendégeket. Azonban azt is nagyon jól tudták, hogy melyik fűszer milyen betegségre gyógyír. Tanuljunk tőlük, ismerjük meg a régi fűszerek áldásos hatását.

A babérlevél a csontritkulás legjobb ellenszere, ezért érdemes kihasználni ezt az egyedülálló tulajdonságát.

Ha valaki ízületi problémákkal küzd semmiképp ne hagyja ki étrendjéből a babérlevelet. A babérlevél főzet csodákat tesz a sajgó ízületekkel, és a megkopott csontokkal.

Készítsük el az alábbi főzetet, nagyon egyszerű. Tíz babérlevelet tegyünk egy fél liter forró vízbe, fedjük le, hagyjuk 15 percig állni. Ezután szűrjük le, öntsük egy termoszba, és hagyjuk két órán át állni. A főzetet osszuk három egyenlő részre, és három napon keresztül fogyasszuk.

Két alkalom között teljen el legalább 12 óra, különben könnyen belső vérzést okozhat. A kúrát egy héten keresztül tartsuk, majd iktassunk be egy rövid szünetet. Az egy hét alatt érdemes áttérni húsmentes étrendre.

A babérlevél főzet normalizája a glükoz szintet. Ebben az esetben étkezések előtt egy fél órával vegyünk be egy-egy kanállal a babérlevél főzetből.

A babérlevél számos csontbetegség kezelésére ajánlott. A csontritkulás, szpondilózis, ízületi gyulladás megelőzhető lenne a babérlevél főzet fogyasztása által. Az Egészségügyi Világszervezet adatai szerint több, mint 200 millió ember szenved csontritkulásban világszerte.

A babérlevél segítségével enyhíthetjük a bronchitist is. Egy fél narancs héját, és négy babérlevelet tegyünk egy liter vízbe. Hagyjuk ázni 4 órán keresztül, majd reggeli előtt igyuk meg. A folyadék csökkenti a lázat, a hidegrázást, és enyhíti a fejfájást is.

A babérlevélből készült főzet segítségével enyhíthetjük a rekedtséget, de fogíny gyulladás ellen is hatásos.

betöltés...