Júliusi horoszkóp! Ez az 5 csillagjegy csakis jó dolgokra számíthat a következő 27 napban!

A következő 5 csillagjegy a szerelem, az anyagiak és a karrier szempontjából is sikerre számíthat.

Halak – 2016 júliusa ideális minden szempontból

A július ideális a Halak számára. A párkapcsolat terén előrelépésre számíthatsz, sőt akár az esküvőt is tervbe veheted. Az anyaságnak is kedvez ez a hónap, így most optimális időszak ez a családtervezéshez. Szakmai téren is jó híreket kapsz, mert egy általad nem kedvelt kolléga valamilyen baklövést követ el, és ebből a helyzetből te profitálhatsz, hiszen előreléptethetnek és fizetésemelésre is számíthatsz. Egészséges vagy, egyensúlyra törekszel a test és lélek kapcsán.

Oroszlán – Új lehetőségek, harmónia és szerelem

Ne ijedj meg, ha a hónap elején kissé érzelmileg zavarodott vagy, pár nap múlva javulni fog a helyzet, mikor a Vénusz az Oroszlán csillagjegybe lép. A jövő héten csupa jó hírre számíthatsz, főként, ha éppen a lelkitársadat keresed, ugyanis a kisugárzásodnak hála bevonzod a számodra tökéletes embert. Július közepétől egészen augusztusig komoly kapcsolat alakulhat ki, akivel még össze is házasodhatsz. Ha van párod, a kapcsolatotok kiegyensúlyozott, harmonikus, szinte már tökéletes.

Rák – Siker a karrierben és új lehetőséges a pénz terén

A Nap épp a Rák jegyében van, így a hónap első felében a Rák szülöttei szakmai és pénzügyi sikerekre számíthatnak. Ha munkahelyet keresel, a csillagok állása szerint ez az időszak most nagyon kedvező. De most lehetőséged van arra is, hogy más munkahelyet találj, ha már nagyon eleged van a jelenlegiből. Tele vagy energiával, lelkesedéssel és kreativitással. Nagy lehetőségek várnak most rád, használd ki!

Skorpió – Az utazások radikálisan változtathatják meg az életed

A hónap eleji Újhold új tervek készítésére sarkallt, ami leginkább az utazásra, kalandokra lesz hatással. A következő időszakban nagy az esélye, hogy tanulási céllal fogsz elutazni, hogy tovább képezd magad, hiszen egy diploma teljesen meg fogja változtatni az életed. Ez a tanulmányi kirándulás, szellemi utazás magabiztossá tesz, így később olyan döntéseket hozol meg, amely révén sikeressé válhatsz, akár a kultúra, akár a tudományok területén.

Szűz – Virágzóban a szociális életed

A szociális életed idén júliusban fantasztikus lesz. Sok összejövetelen, partin veszel részt, ahol legtöbbször te leszel a középpontban. Ragyogni fogsz, mindenki figyelmét magadra vonod, lenyűgözöd az embereket az intelligenciáddal, a kiállásoddal. Most végre összejöhetsz azzal, aki már nagyon rég tetszik neked. A Jupiternek köszönhetően a szerencse is pártfogásába vesz, és nőni fognak az anyagi bevételeid is. Ha párkapcsolatban élsz, a pároddal minden tökéletes, még a szex is.

betöltés...