Lebukott! Magyar sztár Insta-oldalát nézegeti David Beckham! Szerinted kiét?

Majka is meglepődött: “Mi a f.szom???”

Nem először bukkan fel hollywood-i híresség magyar sztár oldalán.

Na jó, az talán még elfogadható és érthető, hogy a világ legszebb és legismertebb modelljei között is számon tartott Palvin Barbi képe alatt Hamilton, Neymar, vagy akár Paris Hilton is felbukkan, de azon már sokan meglepődtünk, amikor Gáspár Evelin kiabálta világgá az oldalán, Antonio Banderas bekövette őt.

Most itt az újabb hatalmas siker: a világ legszexibbjének is megválasztott egykori futballcsillag, ma már önálló márkaként is tündöklő David Beckham vetett szemet egy hazai hírességre.

Egészen pontosan az Instagram-fiókjára. A színész-műsorvezető, Kembe Sorell osztotta meg az ismerőseivel – Beckham az Insta oldalát nézegeti.

“Honnan tudod, ki nézi? Van valami program?” – bukkant fel a kérdéseivel a fotó alatt Majka, aki nagy futballrajongó, így feltehetően  maga is meglepődött, milyen “sikert” ért el a színész.

Majd miután nem kapott egy ideig nyilvánosan választ, bepróbálkozott még egyszer: Kembe Sorell? Mi a f.szom???”

A többit feltehetően telefonon megbeszélték!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Great summer 2018!!!

Kembe Sorel-Arthur (@kembesorel) által megosztott bejegyzés,

Frissítés!

Kembe Sorell oldalán az ismerősei azt állítják, a színész-riporter valamit félreértett. Szerintük ugyanis a képen nem azoknak a listáját látja, akik őt nézegetik, hanem akiket ő nézeget.

Nos, ha így van, akkor most David Beckham lehet elégedett. Persze, csak ha észreveszi, hogy Kembe Sorell is követi.

betöltés...