Ezzel a módszerrel 3 perc alatt megszabadulhatsz a fejfájástól!

Alig van olyan szerencsés ember, aki ne tapasztalta volna meg életében azt, hogy milyen a tompa, vagy lüktető fejfájás. Egyszerűen csak ránk tőr ez a kellemetlen érzés, és alig várjuk, hogy végre elmúljon.

Ha kicsit jobban odafigyelünk magunkra, tudhatjuk, hogy leggyakrabban egy fárasztó, stresszel teli munkanap után jelentkezik ez a rossz érzés.

Most viszont egy olyan masszázstechnikát mutatunk be, amely javítja az agyi vérkeringés, és emellett pedig ellazít, megnyugtat, így akár 3 perc alatt búcsút inthetünk a kínzó fájdalomnak.

Készítsünk elő egy nem túl vastag törülközőt. Tekerjük fel, amíg jó kemény nem lesz, majd tegyük a tarkónkra, homlokunkra, és jó erősen szorítsuk oda, mindkét kezünket használva. Pár másodperc után helyezzük a törülközőt a nyakunkra, majd a vállainkra.

A masszázs 3–5 percig kell tartson, és rendszerint ennyi idő alatt már enyhül is a fejfájás. Ha mégsem szűnik meg a sajgó érzés, tartsunk 10 perc szünetet, majd kezdjük elölről a procedúrát.

Ha nagyon erős fejfájás gyötör, akkor igyunk meg egy bögre menta teát, amelynek nyugtató hatása van, ellazítja a vérereket, és ezáltal csillapítja kibírhatatlan érzést.

betöltés...