Ezt mondja rólad muzulmán horoszkópod! Keresd ki jegyedet!

Az egész arab világban elterjedt ősi horoszkóp jegyei fegyverek. keresd ki a sajátodat!

1. Kés augusztus 24. – szeptember 23.

Nagyon tudja, hogy mindent csak küzdés árán szerezhet meg. A kedve néha nem annyira jó, aminek a kiváltója, hogy azonnal felismeri, ha nem kiemelkedő emberek veszik körül, akik csalással, ismerőseik segítségével jutnak magasra. Legfőbb erénye a késnek az agya, a tudása, a sok minden, amit átélt, és rendszerezett magában. Csendes, de hatékony személy.

2. Tőr március 21. – április 20.

Az életnek a jó részére kíváncsi csak, a hosszú küzdelem, nehéz feladatok lassú megoldása nem az ő kenyere. A baráti kapcsolatai jók, hiszen igazán remek barát és társaság, mindenre kapható. Ha megvan a tudása, akár veszélyes is lehet, mert nagyon okos, és sohasem fordul maga és az érdekei ellen, de ellenségeire halálos lehet.

3. Hosszú kés június 22. – július 22.

A munkában nagyon jó, szeretett kolléga, a főnökének pedig a kedvence, mert nem mond nemet, ráadásul elismeri a ranglétrát. A hűség és a gondoskodás az eszköze, amely idővel nélkülözhetetlenné teszi mások számára. A véleményét mindenki kéri, amely nélkül nem dönt már senki a környezetében.

4. Arab tőr október 24. – november 22.

Erős szellem, akire a legrosszabb időkben között is számíthatnak mások. Szókimondó és sokszor kíméletlen, ezért veszélyesnek gondolják mások. Több az ellensége, akik viszont sosem győzhetik le. Fegyvere a rendkívüli emlékezete és az időzítési érzéke: ösztönösen tudja, hogy mikor minek jön el az ideje, és ezzel éppen úgy talál célba, mint a vékony, hegyes arab tőr.

5. Csillag május 22. – június 21.

Szellemes, okos, tele van jobbnál jobb ideákkal, a rábeszélő képessége pedig kitűnő. Ő az, akire a bajban számítanak, mert mindig akad jó ötlete, amivel még a vég széléről is vissza lehet mászni. Ez a titkos fegyvere. Pontosan úgy, ahogy a régi háborúkban a csillag fegyveré volt, amit akkor használtak, amikor már a többi fegyver elfogyott, a háború pedig vesztésre állt.

6. Buzogány április 21. – május 21.

A buzogány bizonyos esetekben a harc legjobb fegyvere. Pontosan tudja, hogy mi a dolga, tökéletesen ismeri a vele szemben támasztott igényeket. Nem támad ok nélkül, de ha kell, kőkeményen kiáll magáért, és védelmébe veszi a gyengéket. Fegyvere a mozdíthatatlansága és a kitartása.

7. Fejsze február 19. – március 20.

Nehezen tud egy dologra figyelni, és többször küzdhet magával, hogy nem elég jó. Sokszor egyedül él, pedig vágyik valakire, és a magánéletét sokszor nem tartja boldognak. Legfőbb fegyvere a nyitottság, amit úgy alkalmaz, hogy le tud venni vele bárkit a lábáról.

8. Lánc szeptember 24. – október 23.

Finom stílusa komoly erőt takar, és mindig dolgozik azért, amit kitűzött maga elé. A lánc a középkor ütős eszköze volt, mint ahogy a Lánc is képes a végsőkig elmenni, és lesújtani arra, aki bántja. Az anyagi jólétet mindennél előbbre tartja – ahogyan a lánc a pénz szimbóluma is.

9. Kard július 23. – augusztus 23.

Nem mindennapi ember, aki emléket hagy a környezetében és a világban. Vezetői képességekkel bír, szereti a dolgokat az kontroll alatt tudni. Különleges elbánásra, nagy figyelemre van szüksége, éppen úgy, ahogyan a kardnak is, melynek forgatása speciális tudást igényel. Fegyvere a nyíltság.

10. Lándzsa december 22. – január 20

A lándzsáról úgy gondolják, hogy a legjobb fegyver, ám ha egyszer eltörik, akkor vége. Magasra törő, becsvágyó, aki egyedül halad a hegytetőre vezető úton. Kemény és hajlíthatatlan, felelős és etikus, érett ember. Ám ha kudarc éri, ha kijátsszák, akkor mindig újból feláll, de már sem a hite, sem a bizalma nem lesz a régi.

11. Parittya január 21. – február 18.

Ahogyan a parittyának, a megfelelő távolságra van szüksége ahhoz, hogy hatást érjen el. Vagyis előbb tud nagy dolgokat tenni a világért, mint azokért, akikhez intim szálak fűzik. Éppen úgy, ahogy a hagyományok vagy a szabályok elutasítása, a nemet mondás jó érzéssel tölti el.

12. Íj november 23. – december 21.

Az íjász a messzi célokat is el tudta érni a fegyverével, melynek használata erőt és hozzáértést kíván. Szívesen indul messzire, és fedezi fel a világot. Tetteit a bölcsesség hatja át, amely vonzóvá teszi. Ha téved, hamar belátja, és újra feláll.

betöltés...