Victoriának azt mondják az orvosok, hogy óriási állkapcsa már nem nő tovább – nézd hogy néz ki most

Mikor a kis Victoria Wright négy éves volt, édesanyja észrevette, hogy nagyon furcsán nőnek a kislánya fogai. Nem sokkal később elvitte őt az orvoshoz, ahol megállapították, hogy cherubismusban szenved. Ez a betegség nagyon ritka és az alsó állkapocsban megjelenő szövet túlnövekedésre utal.

Viktoriának a normális arccsontozat helyett túl sok kötőszövet van az alsó állkapcsában. Ezért gyakran küzd fejfájással, fájdalmai vannak az állkapcsában és a szeme is deformálódott.

Az orvos azt mondta, hogy az állkapocs növekedése majd abbamarad de sajnos nem volt igaza. Nagyon nehéz gyermekkora volt a furcsa külseje miatt. Victoria azonban egy kedves, együttérző nő aki sok nehézséggel képes megküzdeni.

-Megtanultam mi az, ami a legjobban szolgál engem. Ha látom, hogy valaki rám bámul, csak visszanézek rá és mosolygok -mondta Victoria majd így folytatta:

-Csak azért mert valaki bámul, nem jelenti azt, hogy rosszat gondolnak rólam.

Ma Victoria egy testi fogyatékosokat támogató szervezet kampánytevékenységében vesz részt és foglalkozik a neme közötti egyenlő elbánással is.

Férjével és kislányával él. A család életéről a blog-jában számol be, melynek neve: “Nemcsak egy vicces arc.”

Ha megnézzük a lenti filmet értjük, miért is kap Victoria annyi támogatást és együttérző üzenetet.

Victoria igazán meg tudja mutatni, hogyan tudjuk a legjobban elfogadni azt, ha mások vagyunk. Ha egyetértesz ezzel, kérjük oszd meg ezt a cikket a Facebook-on barátaiddal.

betöltés...