8 történet Hollywood legkedvesebb színészéről

Keanu Reeves különbözik a többi hollywoodi sztártól. Szerény életmódja és nehéz életútja azonban sok pletykát szült. Annyi biztos, tehetséges színész és rendkívüli személyiséggel megáldott ember.
A következő összeállításban igaz történeteket ismerhetsz meg a színészről, aki minden tiszteletet megérdemel.

  • Problémás családba született, apja elhagyta őket, amikor Keanu 3 éves volt. Később droggal való kereskedés miatt le is tartóztatták. Anyja először Ausztráliába költözött, majd az Egyesült Államokba és Kanadába. Idővel Keanunak több nevelőapja is lett. A gyakori költözés miatt sűrűn váltott iskolát, diszlexiája pedig még tovább nehezítette számára a tanulást. Gyermekkorában Keanu arról álmodott, hogy hoki játékos lesz, de egy baleset miatt ez az álma szertefoszlott.
  • Barátnője, Jennifer Syme autóbalesetben halt meg. Röviddel ezelőtt pedig elvesztette a kisbabájukat. A színésznek azóta sem volt ennyire komoly kapcsolata. Legjobb barátja, River Phoenix szintén elhunyt, mégpedig drog túladagolásban.
  • Azt mondják, Keanu visszautasítja a nagy szerepeket, ha úgy érzi, túl kegyetlen karaktert kellene eljátszania. A színész Az ördög ügyvédje című filmnél inkább csak 2 millió dollár gázsit kért, hogy Al Pacino is szerepet kaphasson benne. Később ugyanezt megtette Gene Hackmanért.
  • Húga leukémiás, ezért Keanu a Mátrixért kapott gázsijának nagy részét a kezelésére fordította, illetve egy leukémia elleni alapítványnak adta. Ez sem jellemző a hollywoodi celebekre. Nincs hatalmas ruhatára, testőrei sincsenek, gyakran metróval közlekedik.
  • 8 évvel ezelőtt a szülinapján vett magának egy csésze kávét és egy muffint. Ez is különleges benne, törődik magával, de visz bele egy csipetnyi iróniát is.
  • Reeves ugyanúgy használja a metrót, mint bárki más. Még a helyét is átadja.
  • Egyszer két fiú Los Angeles-ben, a híres Hollywood felirat mellett menekült a rendőrök elől, mikor véletlenül Keanu hátsó kertjében kötöttek ki. A színész éppen a medencéjét takarította, közben pedig Metallicat hallgatott. Megkérdezték Keanut, hogyan juthatnak ki és hol foghatnak egy taxit. A színész a kijárat felé mutatott, és elnézést kért, hogy most nem tudja elvinni őket, mert túl piszkos a munkától.
  • Végül ne feledd a szavait: “Egy fotó többet mond ezer szónál, míg a szavak néha semmit nem jelentenek. Tökéletesen boldog ember vagyok.

betöltés...