10 mondat, ami a férfiakat őrületbe kergeti

Számodra csak egy mondat. Számára pedig egy olyan velős parafrázis, amit soha az életében nem fog elfelejteni. Íme, egy pár megfigyelés, ami segíthet, hogy atombombaként robbanjatok szét a pároddal.

1. „Nem igazán tisztellek.”

Vannak, akik a tisztelet szót ugyanolyan gyakran használják, mint a szeretlek-et. Nincs ez véletlenül, hiszen minden valamire való kapcsolat elsősorban a kölcsönös tiszteletről szól, arról nem is beszélve, hogy ha igazán szeretjük a másikat biztosan nem merül fel a tisztelet kérdése. Ha egy férfi ezt hallja szerelmétől biztosan összeomlik egy hatalmas bástya szerelme várában.

2. „Annyira aranyos a pocid.”

Hagyjuk hölgyeim a cuki pocakozást. Azon kevés férfiak esetén, akik büszkék a hasukra nevezzük a nevén a sörhasat. Akik pedig nem, azoknál végképp ne hozzuk szóba az esetleges domborodó hasat.

3. „Szeretem, amikor ilyen mérges vagy.”

Ki szeretné azt hallani legrosszabb pillanatában a hozzá legközelebb álló embertől, hogy szeretem, amikor ilyen vagy… Azt hiszem ezzel mindent elmondtunk.

4. „Olyan gyerekesen viselkedik, amikor a csapata veszít.”

A férfitársadalom berkein belül a különböző sporttevékenységek figyelemmel való kísérete bizony nagyon is fontos és nem elhanyagolható tevékenység. Nem lehet olyat mondani, hogy gyerekes… ez olyan, mintha ő azt mondaná, amikor önök elmennek kozmetikushoz, hogy minek, hiszen semmi különbség. Úgy-e értik hölgyeim?

5. „Csinálj, amit akarsz.”

Nos, ez egy olyan kijelentés, ami a legtöbb esetben nem igaz. De mivel a férfiak legtöbbje sokkal egyszerűbben működik, mint a nők (ha már így profanizáljuk a dolgokat), hamar azon kaphatjuk magunkat, hogy kedvesünk más nő karjaiban kötött ki. Úgyhogy ha nem gondoljuk komolyan ezt a kijelentést, akkor ne is használjuk.

6. „Pont olyan vagy, mint az apád.”

Ez a biztos módja annak, ha valóban azt szeretnénk, hogy a férj nagyon dühös legyen. Nagyon kevés az a férfi, aki olyan akar lenni, mint az apja. A legtöbb jobb akar lenni, ezért soha ne használjuk ezt, hacsak már semmi nincs, amit veszítsünk, semmit nem lehet menteni.

7. „Azt hiszed, elhiszem, amit mondasz?”

Már miért is kételkednénk a házastársunkban? Ha a kapcsolat megfelelő alapokon nyugszik, akkor fel sem merülhet a kétely. Ugyanis a jól működő kapcsolat egyik alapszabálya a bizalom.

8. „Mit gondolsz, mi volt ez?”

Mindig voltak és lesznek teljesítési problémák az ágyban. Ha nem tudjuk megnyugtatni, hogy semmi gond, akkor ilyen vagy ehhez hasonló kijelentést ne tegyünk. Végképp elűzhetjük őt.

9. „Hívjam a mentőt, hogy készítsenek elő mindent?”

Ne ezzel kezdjük, ha olyasmibe fog a férfi, amihez nem ért. Inkább finoman próbáljuk meg elmondani neki, hogy lehet, hogy nem fog menni. Ha pedig mégis nekifog, akkor hagyjuk és ne mondjuk azt, hogy „én megmondtam”.

10. „Biztos megengedhetjük?”

Egy eladó előtt, ha ezt megkérdezzük férjünktől, akkor ezzel a földbe tiporjuk. Ha mindenképp kíváncsiak vagyunk az aktuális anyagi helyzetre, négyszemközt kérdezzünk rá.

forrás

betöltés...