Így befolyásolja a csillagjegyed az öltözködési stílusod

Nem csak a személyiségedre, az öltözködési stílusra is hatással van az, hogy mikor születtél!

A születési jegyed határozza meg a személyiséged esszenciáját, az aszcendensed pedig azt, hogyan mutatod magad a külvilág felé. (Ha még nem tudod fejből, mi a te aszcendensed, ITT meg tudod nézni)

Az aszcendensed alapján ez jellemző az öltözködési stílusodra:

Kos:Harcos jellem, akinek fontos a bátorság és a kihívásokkal teli, energikus életvitel. Kedveli a magabiztos, kényelmes öltözetet. A testhez álló, sportos, mégis sz.exi szetteket részesíti előnyben.

Bika: Két lábbal áll a földön, megbízható. Az érzékiség és az egyszerűség egyszerre jellemzi, valamint a zene szeretete. Szereti a klasszikus megjelenést, és a finom anyagokat, fontos neki a minőség, és a megbízható márkákat, trendeket választja.

Ikrek: Kíváncsi, éles eszű, objektív, szeret utazni és tanulni. Fontos neki, hogy ki tudja fejezni önmagát, és kicsit keverje a stílusokat. A kiegészítőkre helyezi a hangsúlyt, és kicsit bohókás. 

Rák: Érzékeny, gondoskodó személyiség, a kreativitás és a család fontos számára. Szereti a könnyed és érzéki anyagokat. Bármit visel, a “biztos siker” jegyében teszi, határozott jellemét tükrözi öltözete. Klasszikus a túlöltözött helyett, elegáns a giccses helyett.

Oroszlán: Kreatív, büszke, energikus, vezető jellem. Szereti magára vonni a figyelmet, és jól érezni magát a ruhájában. Szeret az alkalom szerint felöltözni, és a márkajelzésekkel jelezni sikerességét. 

Szűz: Analitikus, alapos, törekvő. A szervezettség, az önbecsülés, és a természet fontos számára, öltözködés terén a kényelmes és funkcionális darabokat kedveli. Az öltözete mindig jól átgondolt, de nem túlgondolt, és egyszerű.

Mérleg: Művész lélek, kedves, társasági lény. Fontos számára a szépség, a diplomácia, és a bizalmas kapcsolatok. Maga kedvére választja meg az öltözetét a farmer-pólótól a csillogó estélyiig, de érdekli, mások mit gondolnak róla. 

Skorpió: Intenzív, érzelmes, a személyes fejlődés, az anyagiak fontosak számára. Szereti magát energikusnak, és mindig legalább egy kicsit szexinek érezni. A kevesebb néha több, de szereti magára vonni a figyelmet, és tiszteletet sugározni. 

Nyilas: Lelkes, pozitív, energikus, a spontaneitás, a kalandvágy, és az állatok szeretete jellemzi. Szereti a színeket és a merész kombinációkat. Nem zavarja, ha mindenki őt nézi, megjelenése tükrözi vidám jellemét.

Bak: Komoly, fegyelmezett, módszeres és ambiciózus, szeret irányítani. A visszafogott stílus híve, de szereti kicsit feldobni. Fontos neki a minőség, és jó szeme van a jó árú kincsek kiszúrásához.

Vízöntő: Individualista, emberszerető, felszabadult. Jól érzi magát a bőrében, minden szettjét egyedivé teszi valahogyan. Nem követi az aktuális trendeket, a saját stílusa szerint öltözködik.

Halak: Nagyon érzékeny, gyengéd, magas érzelmi intelligenciája van. Bármiben kényelmesen érzi magát, a legjobban a rejtélyes, csillogó ruhák állnak neki. Szereti, ha felhívja magára a figyelmet öltözetével.

Rád igaz az, hogy az aszcendensed szerint öltözködsz? Ha nem egyezik minden az esetedben, vagy akár egyáltalán nem, talán pont el kéne gondolkoznod a stílusváltáson…Mit szólsz?

betöltés...