Mit látsz meg először a képen? Sokat elárul rólad!

Egy bajszos férfit vagy egy nő profilját láttad meg először?

Ha a nőt láttad meg először, akkor te optimista, kíváncsi és érdeklődő személy vagy. Imádod kipróbálni az új dolgokat és szeretsz kockázatot is vállalni. Szeretsz segíteni másokon és szereted, ha az emberek boldogok körülötted. Erős, határozott jellem vagy, aki bármilyen problémával is szembesül, mindig megoldja azt.

Bármennyire is nem szeretsz konfrontálódni, ha kell, kiállsz a saját és mások igazáért is. Szívesen beszélsz másoknak a dilemmáidról, mert azt vallod, hogy együtt nagyobb eséllyel találtok megoldást, így a kudarc lehetősége is minimális.

Ha az idős férfit láttad meg elsőként, akkor te megbízható, nyugodt ember vagy. Megbízik benned a családod és a barátaid, gyakran kérnek tőled tanácsot és támogatást. Gyakran kerülsz vezető pozícióba, mert nyugodt természeted mellé határozottság is társul!

Maximalista vagy, ami egyrészt pozitív, hiszen céljaid elérésében segít, de gyakran stressz forrást is jelent számodra. Néha nem árt egy kicsit ha lazítasz, és élvezd a szabadságot. Hagyd pihenni egy kicsit az agyad! Javítja az egészségi állapotodat is!

betöltés...