Öngyilkos akart lenni, de ekkor felhívta gyerekkori szerelme

És ami ezután történt az filmvászonra kívánkozik. Csodálatos szerelmes történet tarolta le az internetet.

Miben közös az Út a vadonba, a Schindler listája és az Októberi égbolt? Abban, hogy mind megtörtént eseményeken alapul. A most következő történetet még nem láthattuk filmen, de nagyon is vászonra kívánkozik.

Az egész egy ártatlan kérdéssel kezdődött. A Quora nevű közösségi oldalon ugyanis valaki azt írta az egyik bejegyzésbe: “Volt már az életedben olyan pillanat, ami egy hollywoodi filmbe illene?”

Kevin James Walsh válaszára senki sem számított.

Történetét eddig több mint 242 ezer ember olvasta. Most mi is megosztjuk veletek a – valóban – hollywoodi filmbe illő történetet. Walsh 13 évesen részt vett egy nyári táborban, ahol váratlanul odament hozzá egy gyönyörű lány, és annyit mondott neki:

Jól áll neked a fekete.”

Beszélgettek, összebarátkoztak, elkérték egymás elérhetőségeit. A gimnáziumi évek alatt megszakadt köztük a kapcsolat, de Walsh állítja, hogy minden áldott nap gondolt rá.

A fiú aztán a gimnázium utolsó évében depressziós lett. „Buta középiskolás dolgok, de akkor világrengető problémáknak tűntek” – vallja be Walsh a leírásában. A fiú olyannyira padlóra került, hogy elhatározta, öngyilkos lesz.

Ám pillanatokkal azelőtt, hogy megtette volna a kétségbeesett lépést, megcsörrent a telefonja.

„Megnéztem, ki az. Nem halhattam meg úgy, hogy nem tudom. Ismeretlen szám volt, ezért felvettem, és ő volt az! Megkérdeztem, mi újság, és azt mondta, úgy érezte, fel kell hívnia. Addig kíváncsiskodott, míg ki nem böktem, mi van, ő pedig lebeszélt róla. Szó szerint azt mondta: ‘Mi? Ne már!’ Ennyi.”

A lány megígértette, hogy Walsh másnap felhívja, és letették.

Aznap este leírtam azt a szöveget, amivel tíz évvel később megkértem a kezét.”

„Összefoglalva: életem első szerelme pont a legjobbkor hívott fel a semmiből, hogy lebeszéljen az öngyilkosságról, és rá tíz évre feleségül vettem.”

.

View this post on Instagram

6 months ago, following a whirlwind romance and engagement that puts any Sparks novel to shame, I tied my soul to KJ. Our decision to get married and brief engagement was met with raised eyebrows. To us, however, nothing could have been more clear. Life with my husband (still tickles me pink to say that word!) is an adventure- one marked with the incredible comfort of knowing that in all endevours I am with my best buddy. I end this post with two of my favorite quotes on love: "There will be a few times in your life when all your instincts will tell you to do something, something that defies logic, upsets your plans, and may seem crazy to others. When that happens, you do it. Listen to your instincts and ignore everything else. Ignore logic, ignore the odds, ignore the complications, and just go for it.” ― Judith McNaught "Whatever our souls are made of, his and mine are the same.” ― Emily Brontë. Thanks to my lady at @pasagraphy for capturing the moment!

A post shared by Blake Walsh (@blakeyk) on

.

betöltés...