A világ 6 legfurcsább házaspárjai akik bebizonyítják, hogy a szerelem vak.

Sokszor halljuk, hogy a szerelem vak. Ennek ékes példája ez a 6 házaspár, akik már ránézésre is rengeteg kérdést vetnek fel. Ha meglátjuk őket az utcán hasonló dolgokra tudunk csak gondolni mint, hogy sajnálatból van csak vele. Vagy éppen ami a legtöbbször eszünkbe jut, hogy a pénzért.De akárhogy is alakult, ők férj és feleség. Életüket az úr színe előtt egymásnak ajánlották.

1. 31 éves Kyle Jones és a 91 éves Marjorie McCool

Gyakran nézik őket unoka nagymama párosnak. de ez őket cseppet sem zavarja. A külvilág kizárásával csak egymásra figyelnek. Kyle elmondása szerint már gyerek korában is az idősebb nőkhöz vonzódott.

2.Verne Troyer és Janice Gallen

2004-ben a 82 cm magasságú színész elvette feleségül a 188 cm magas Playboy modellt. Igaz a házasságuk csak 1 napig tartott, mert Verne számára bizonyossá vált, hogy a nő csak a pénze miatt van vele.

3. Egy indiai nő Mangli Munda feleségül ment egy kóbor kutyához.

A falu tanácsa döntött úgy, hogy így elkerülhetők azok a gonosz varázslatok, amelyek veszélyeztették a falut.Természetesen egy pár hónappal később a lány valójában férjhez ment.

4. Egy 28 éves kínai férfi feleségül vett egy babát.

Ennek a hátterében egy igen furcsa lépés áll. A fiúnál rákot diagnosztizáltak. Ezért úgy döntött, hogy az esküvőjét akkor is megtartja. Nem hal meg egyedül. Egy nő életét sem szerette volna ily módon tönkre tenni, ezért vett el egy élethű mű babát. a házasság csak pár hónapig tartott. A kór legyőzte a férfit.

5.A farkas ember és felesége.

A 32 éves kínai férfi testének 96\%-át borítja vastag fekete szőrzet. Ennek ellenére egy meseszép, babaarcú felesége van. Szerelmüket nem gátolja a férfi kinézete.Azóta a férfi már alávetette magát a lézeres szőrtelenítésnek, hogy többé ne kelljen farkasemberként élnie.

6.Grace Gedler aki feleségül ment a magányhoz

Grace 6 évig élt egyedül, és nem találkozott senkivel. Ekkor döntött úgy, hogy mivel ez idő alatt jól megvolt, nincs is szüksége férfira. Az életben egyedül lesz a legboldogabb. Megszervezte a partit és azóta is egyedül éli a mindennapjait.

betöltés...