Ettől a recepttől 2-szer gyorsabban nő a hajad fele annyi idő alatt!

betöltés...

Hosszú, életerős hajra vágy, de nem szeretnél hónapokat várni és drága kozmetikumokat vásárolni? Mit szólnál, ha fillérekből 2-szer gyorsabban nőne a hajad és fele annyi idő alatt, mint más esetben?!

A gének nagy mértékben befolyásolják a haj növekedését és szerkezetét, de más tényezők is alakíthatnak a haj szerkezetén vagy negatív vagy pozitív irányba. Az alábbi házi megoldás nemzedékről nemzedékre öröklődött és rendkívül hasznosnak bizonyult. Nagyanyáink a vöröshagymát tekintik a gyönyörű haj fegyverének, és számos híresség is szívesen alkalmazza a módszert. A vöröshagyma képes 86%-kal csökkenteni a hajhullást és igazán látványos változást elérni a hajon egy hónapon belül. Bőrgyógyászok vizsgálták a hagymás módszert, és egyértelműen megállapították, hogy semmilyen káros mellékhatása nincs, nem keletkezik utóhatás a fejbőrön vagy a hajon. Ez a vöröshagymában lévő kénnek köszönhető, ami fokozza a kollagén termelést, ami elengedhetetlen a haj növekedésében.

Mindemellett javítja a vérkeringést, a vöröshagyma leve pedig csökkenti az esetleges gyulladást a bőrön, és antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik. Levének köszönhetően a haj erősebbé válik, megnyitja a hajhagymákat és mélyen, annak tövében fejti ki hatását.

Azok, akik kipróbálták ezt a módszert, egy hónapon belül látható eredményeket tapasztaltak.

Íme a recept:

4 db megtisztított hagymát szeleteljünk fel és egy facsaró vagy turmix gép segítségével pépesítsük meg. Tegyünk hozzá 4 evőkanál mézet, keverjük össze.

Használata:

Masszírozó mozdulatokkal kenjük a fejbőrbe és hagyjuk hatni 15-30 percig. Erős szaga van, de a végén megtérül a “szenvedés”. Ha lehetőségünk van rá, jobb, ha megvárjuk a fél órát. Ha vége a kezelésnek, a szokásos módon mossunk hajat. A 3. kezelés után szemmel látható eredményekre számíthatunk!

betöltés...