Ez a különbség a szingli és a foglalt pasik között

KI vezet gyorsabban és vajon kinek van frissen borotvált, ápolt arca?

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk: egy párkapcsolat sok mindent megváltoztat, átalakít az ember életében, legyen szó szokásokról, a barátokhoz való kapcsolatról vagy akár a külső megjelenésről. Az Elitedaily néhány kreatív skiccel illusztrálta, milyen alapvető különbségek vannak a foglalt és az egyedülálló férfiak

1. A szingli pasik gyorsabban vezetnek, mint ha egy lány is ülne mellettük a kocsiban.

2. Akinek párja van, valószínűleg valamelyik hátsó sort választja a moziban és nem is biztos, hogy minden idegszálukkal a filmre koncentrálnak. Akik egyedül vagy a barátaikkal mennek, jobban követik az eseményeket.

3. A függetlenek minden következménytől mentesen bejelölhetnek és visszaigazolhatnak embereket a közösségi oldalakon. Akinek barátnője van.. hát, neki sok szerencsét!

4. Egy kapcsolatban nincs helye a haveroknak, aki viszont szingli, annak a barátok az igazán fontosak.

5. A párkapcsolatban élő pasik pénztárcája üresen sírja álomba magát éjszakánként, az egyedül élőknek mindig van elég költőpénzük.

6. Egy facér pasinak a Valentin-nap csak február 14-ét jelenti, ha azonban szerelem van a levegőben, érdemes nem megfeledkezni e jeles dátumról.

7. A foglalt pasik arca mindig frissen borotvált, a szinglik pedig úgy vannak vele: ugyan, kit zavar egy kis borosta?

8. A párkapcsolatban élők akár órákon keresztül is telefonálgatnak szerelmükkel, az egyedülállók számlája pár nullával mindig rövidebb.

betöltés...