Márciusban olyan dolgokra is ráérzel, mint még soha!

A március hónap egyjegyű száma a 2-es. A kettes szám szimbolikus jelentése “A Főpapnő”, aki tisztában van az eseményeket irányító rejtett okokkal. Ebben a hónapban neked is lehetőséged van az életed eseményei mögött rejlő okokba bepillantást nyerni. Tedd fel magadnak a következő kérdéseket. Miért vagyok az, aki vagyok? Mi a feladatom ebben az életben? Hogyan vihetem végbe ezt a feladatot? Hogyan szolgálják az életem jelenlegi történései ennek a feladatnak a megvalósítását?

Olyan dolgokra is ráérzel, amikre máskor soha. Hajlamos leszel átvenni mások érzéseit, sőt ha elég nyitott vagy akár aurát is láthatsz majd.

Ebben a hónapban rendkívül fontossá válik, hogy érzékeny antennává válj az intuícióid számára. Meg kell tanulnod ráhangolódni arra az adásra, ami az életed láthatatlan oldaláról folyamatosan érkezik. Meg kell tanulnod olvasni az életed eseményeinek szimbólumaiban, valamint az álmaid és a meditációid szimbólumaiban is.

Semmi nem történik véletlenül

Az életed minden eseménye üzenetet hordoz számodra. Ha úgy érzed, hogy ki vagy szolgáltatva a sors kegyének az csak amiatt lehetséges, mert nem vagy tudatos az üzenetekre. Ha úgy érzed, hogy csupa rossz esemény történik veled az azért van, mert az életed ezeken az eseményeken keresztül akar üzenni számodra, hogy letértél arról az útról, amit erre az életre szántál magadnak. Ha az életedben csupa pozitív esemény történik az pedig megerősít abban, hogy jó irányba haladsz.

Az életed soha nem büntet téged, csupán üzen neked, hogy felnyissa a szemed és ráirányítsa a figyelmedet azokra a dolgokra, amiket máskülönben aligha vennél észre. Minél inkább “vak” vagy az életed annál drasztikusabb eszközökkel próbálja kinyitni a szemed. Betegség, baleset vagy veszteség mind csupán üzenet számodra, hogy itt az ideje, hogy ráébredj a feladatra, aminek megvalósítására megszülettél.

Kezdj most tudatos személője lenni az életed szimbolikus üzeneteinek

Vezess naplót minden szokatlan történésről. Írd fel az álmaidat és jegyezd le a visszatérő gondolataidat is. Amikor visszaolvasod majd a naplódat rá fogsz jönni, hogy az életed egy következetes üzenetet közvetít feléd. Nem egy sorscsapás áldozata vagy csupán, ami a külvilágból érkezik, aminek odakint meg kellene keresned a felelőseit. Ez a folyamat mindig belülről indul és a Belső Irányításod indítja el.

A Belső Irányítás csupán a legvégső esetben nyúl drasztikus eszközhöz annak érdekében, hogy figyelmeztessen téged. Ez a hónap kiváló alkalom arra, hogy tudatosítsd magban azokat a finom útmutatásokat, amik először az intuíciók formájában érkeznek. Csendesítsd le most az elméd, azáltal, hogy kizársz minden olyan információt, ami feleslegesen terhel téged. Tedd lehetővé, hogy a belső csend állapota létrejöhessen, azáltal, hogy megszünteted a külső zajt. Ha csak teheted, kapcsold ki a rádiót és a tévét és teremtsd egy békés közeget önmagadnak, hogy végre meghallhasd a belső hangot, ami már olyan régóta szeretne beszélni hozzád.

Folytatás a Mindennapiszámmisztika oldalán!

betöltés...