Ez a budapesti nő elmondja, milyen egy olyan férfi párjának lenni, akinek hiányzik a nemi szerve

A nő eleinte azt hitte, minden rendben van, és alig várta, hogy minél több időt tölthessen szerelmével. Nagyon jól érezték magukat, ám intim együttlétekre nem került sor.

A 26 éves, budapesti Fábián Fédra 2012-ben ismerkedett meg a manchesteri születésű Andrew Wardle-lel.

A nő eleinte azt hitte, minden rendben van, és alig várta, hogy minél több időt tölthessen szerelmével.

Nagyon jól érezték magukat, ám intim együttlétekre nem került sor.

A férfi azzal a csellel kerülte el, hogy testi kapcsolatot létesítsen szerelmével, hogy az hazudta, fertőző vesebetegségben szenved.

A dolgot persze nem lehetett a végtelenségig húzni, így a férfinak nem volt más választása, bevallotta, hogy egy ritka urológiai rendellenességgel, hólyagextrophiával született: húgyhólyagja a testén kívül helyezkedett el, pénisze pedig hiányzott.

Ugyan az orvosoknak sikerült a húgyhólyagot a testen belül elhelyezniük, ám nagyon úgy tűnt, hogy a férfi kénytelen lesz egész életét nem szerv nélkül leélni.

Mikor a nő megtudta az igazságot, első döbbenetében szóhoz sem jutott és dühös lett, aztán belegondolt, milyen nehéz lehet ezzel a tudattal együtt élni, és ezt másnak elmondani.

Így megígérte Andrew-nak, hogy mindenben mellette áll, ráadásul kiderült, hogy a férfinek műtét segítségével lehet még hímvesszője.

A férfi elvállalta, hogy aláveti magát az operációknak, melyek során karjának bőréből, izmaiból és idegszövetekből pénisze lesz.

Ennek tudatában 2015-ben megkérte Fedra kezét, a nő pedig igent mondott. Az esküvő napját egyelőre még nem tűzték ki, szeretnék megvárni, hogy a férfi túl legyen a műtéteken.

Fédra azt mondja, a végeredménytől függetlenül a férfi mellett marad.

Érdekesnek találtad? Akkor ne felejtsd el megosztani!

betöltés...