20 ember, akinek nem számít, hány éves, az csak egy szám

Tudósok megállapították, hogy ahogyan öregszünk, az egészségünket sokkal inkább befolyásolja a boldog párkapcsolat, mint a genetika. Akik elégedettebbek a magánéletükkel, azok a legegészségesebbek 80 éves korukban. Vannak olyan emberek, akikről az idő múlásával egyre nehezebb kitalálni, hány évesek lehetnek, mert évről évre jobban néznek ki.
A következő fotókon szereplő emberek számára az életkor puszta szám, ami egyáltalán nem meghatározó az életükben. Mi is így szeretnénk megöregedni!

1. Tatyana Nekludova – 61 éves

Ez a fantasztikus nő 2 gyermek anyja és 3 gyermek nagymamája. Korábban mérnök volt, de aztán 60 éves korában megváltozott az élete. Szerepet kapott egy filmben, majd részt vett az első modell válogatásán is. Jelenleg is modellkedik, és rengeteg nőnek jelent inspirációt.

2. Ivan Petkov – 53 éves

Művészetet tanított egy iskolában, majd színházak számára kezdett dekorációkat készíteni, aztán szerepelt is színházi előadásokban, filmekben is. Most modellkedik, amin keresztül megváltoztatja az emberek hozzáállását az életkorhoz és a stílushoz.

3. Veruschka von Lehndorff – 79 éves

Sok modell már a 20-as évei végén nyugdíjba vonul, de nem Veruschka! Az 1960-as évek ikonja volt, aki képes volt hihetetlen visszatérést végrehajtani a modellvilágba 78 éves korában. A svéd Acne Studios arca lett, és jobb formában van, mint valaha.

4. Alessandro Manfredini – 49 éves

Ez a jóképű olasz férfi egykor szobrász és grafikus tervező volt, végül pedig modell lett belőle. Gyönyörűen formázott, ezüst színű szakálla a védjegye. Méltóságteljes, sikkes stílusával modellkedik a különböző márkáknak.

5. Whang-od Oggay – 101 éves

A Fülöp-szigetek legidősebb tetováló művésze. Gondolj csak bele, 101 éves, és még mindig azt csinálja, amit a legjobban szeret, azaz tetoválásokat készít másoknak. Egy ősi technikát alkalmaz, egy tüskét, egy bambusz pálcát, szenet és vizet használ. Te is bevállalnál tőle egy tetkót?

6. Jim Arrington – 85 éves

Ez a fitt férfi a világ legidősebb profi testépítője. 15 éves kora óta foglalkozik ezzel, és még mindig aktív. Számára a kor abszolút jelentéktelen!

7. Maye Musk – 70 éves

Fiát, Elon Muskot az egész világ ismeri, mint a Tesla milliárdos vezérét. Maye pedig nem csak egy büszke édesanya, de ő maga is büszkévé teszi a családját kortalan szépségével. 69 évesen címlaplány volt, modellkedik, és elismert táplálkozásszakértő. Kétségtelen, hogy ő tudja, mit és hogyan egyen, hogy fantasztikusan nézzen ki!

8. Wang Deshun – 82 éves

Kína legszexibb nagypapája, aki nem fél a csupasz mellkasát megmutatni a kifutón. Wang 50 éves korában kezdett edzőterembe járni, idővel pedig egyre intenzívebben mozgott. Mottója: “Sose add fel!”

9. Tao Porchon-Lynch – 100 éves

A Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, mint a világ legidősebb jógaoktatója. Még mindig tart órákat, és képes a legkacifántosabb pózokat is gond nélkül megcsinálni. Kitűnő bizonyíték arra, hogy a lélek képes örökké fiatal maradni.

10. Anthony Varrecchia – 55 éves

Modell, fotós és Instagram-influencer, aki határozottan tudja, hogyan fordítsa előnyére az ősz hajat és a ráncokat. Vonzerejének semmi sem állhat útjába.

11. Lauren Hutton – 74 éves

Amerikai modell és színésznő, aki az 1980-as években lett igazán ismert, de karrierje itt még korántsem ért véget. Továbbra is szerepelt filmekben, nemrégiben pedig a Calvin Klein fehérnemű kampányában vett részt.

12. Ron Jack Foley – 50 éves

Biztosan te is kíváncsi vagy, mi lehet a titka. Foley könnyedén versenyezhet a fiatalokkal fittség és erőnlét tekintetében. Ragaszkodik az egészséges táplálkozáshoz és a sportoláshoz. Módszere ennyire egyszerű! Ugye, mégsem hagyod ki ma az edzést…?

13. Julia Hawkings – 102 éves

Ennek a hihetetlen nőnek Hurrikán a beceneve, ebből már kitalálhatod, hogy a gyorsaság az ő szuperereje. Nem mindig futott, 81 éves koráig atletizált. Soha nem késő továbblépni!

14. Robert Marchand – 106 éves

Pedálozik mindenáron! Robert Marchand számos világrekordot mondhat magáénak, és mindegyiket 100 éves kora után érte el! Bár már nem versenyez, otthon még mindig szobabiciklizik.

15. Eveline Hall – 72 éves

Azt hihetnénk, hogy ez a gyönyörű nő mindig is a magazinok címlapjain tündökölt, valójában azonban a 60-as évei közepén kezdődött sikeres modell karrierje. Eveline minden nő számára példakép lehet, akik amiatt aggódnak, hogy az idő múlásával szépségüket és varázsukat vesztik.

16. Majorie Gilbert – 102 éves

Ez az elbűvölő, látszólag profi módon pózoló nő valójában nem modell. Életében mindössze egyszer pózolt, akkor is nagyon különleges alkalomból. A Vogue a 100. kiadását ünnepelte, és ez alkalomból egy 100 éves nőt választottak a címlapra. Majorie példája bizonyítja, hogy soha sem késő valami újba belevágni.

17. Philippe Dumas – 62 éves

Van valami a szakállban, ami képes az életet is megváltoztatni. Pl. Philippe Dumas teljesen átlagos életet élt, amíg el nem kezdett szakállt növeszteni. Felfigyeltek rá, rövidesen pedig a divatvilág a lábai előtt hevert. A 60-as éveiből is a maximumot hozza ki.

18. Yazemeenah Rossi – 63 éves

Valószínűleg már hallottál erről a nőről, akinek kinézete és vitalitása is egy fiatal lányéhoz hasonlítható, miközben már nagymama. Nem hajlandó befesteni a haját, de erre nincs is szükség, hiszen ha ránézel, az első, ami eszedbe juthat, hogy vajon hol van az varázslatos kút, aminek a vizét issza?

19. Chuando Tan – 51 éves

Igen, jól olvastad. Ez a babaarcú srác elmúlt 50, miközben legfeljebb 25-nek néznénk. A szingapúri Chuando fotósként dolgozik. Talán rejtőzik az egyik fiókjában egy portré saját magáról, ami évről évre csúnyább és megviseltebb lesz – nem úgy, ahogy ő.

20. Ernestine Shepherd – 81 éves

Ugye nem hinnéd, hogy ez a fantasztikusan erős nő elmúlt 80? Ernestine profi testépítő, de nem volt mindig ennyire fitt. Az 50-es éveiben döntött úgy, hogy többé nem lesz duci, ekkor kezdte el nagy utazását a fitness világában. Ma ő a legidősebb még versenyző női testépítő.

betöltés...