Végre megmutatta! Ezt a gyönyörű nőt szereti Vastag Csaba

Megtört a jég! Évek óta élnek boldog párkapcsolatban, most posztoltak először közös szerelmes képeket Vastag Csabáék!

Híres a párja

Már azelőtt sikeres énekes és színész volt, mielőtt benevezett a tehetségkutatóba. Vastag Csaba aztán a képernyőn keresztül meghódította az egész országot, és meg is nyerte a versenyt. Karrierje azóta is töretlen, május 12-én élete eddigi legnagyobb koncertjére készül a fővárosban. A jelek szerint pedig addig szerelmével romantikázik. Nem verte soha nagydobra, a szíve régóta foglalt. Párja ráadásul egy ismert és elismert színésznő, akivel évek óta boldogok együtt.

Végre együtt

2015-ben mutatták be a Grease című musicalt, aminek az egyik főszerepét Vastag Csabára bízták. Az énekes akkor még nem sejthette, ez a darab nem csak a karrierjét, az életét is meghatározza majd. Danny és Sandy ugyanis nem csak a színpadon, az életben is egymásba szeretett.

Vastag Csaba szive Görgényi Fruzsináé lett. Őt egyébként szintén sokan ismerik, hiszen amellett, hogy sikeres színésznő, egy napi szappanopera főszereplője is. Csaba és Fruzsi sosem jelent még meg együtt a bulvármagazinokban, most először azonban mindketten közös képeket osztottak meg.

Nagyon összeillenek

Sok közös fotót posztolnak

View this post on Instagram

Kukurikúúú!🐓☀️

A post shared by Görgényi Fruzsina (@gorgenyifruzsina) on

betöltés...