Rokonai fontos részletet árultak el Michael Schumacher állapotáról

A francia Paris Match közölt terjedelmes cikket Michael Schumacher állapotáról.

A hétszeres világbajnok állapotáról két családtag számolt be a francia Paris Matchnek. A lap szerint a 49 éves, hétszeres világbajnokot gyakran látogatják rokonai, és bár nem tud járni és kommunikálni, az érzéseit ki tudja fejezni.

Schumachert gyakran ültetik tolószékbe, hogy kitolják a Ganfi-tó partjára, ahol a csodálatos panorámában gyönyörködhet, ilyenkor gyakran elsírja magát.

A Paris Match abból az alkalomból készített riportot, hogy Corinna Schumacher megvette a Real Madrid elnökének, Florentino Pereznek a Mallorcai villáját, hogy családja több időt tölthessen ott, ahol egykor Michael gyakran töltötte szabadidejét.

“Michael néha elsírja magát, amikor a tolószékét szembefordítják a tóra és a mögötte lévő hegyekre” – mondta a család egyik közeli barátja a francia lapnak.

Michael Schumachert jelenleg a svájci Gland városában ápolják. A volt Forma 1-es pilóta 5 éve van éber kómában, állapotáról családja alig árul el valamit a sajtónak.

Schumacher családja eddig több mint 40.000.000 eurót költött az ápolására. Svájci és német lapok szerint a pilóta napi ápolása 28.000 euróba kerül, ez éves szinten 10 millió euróra rúg.

betöltés...