Az évek során nőtte ki magát a legromantikusabb dolog, amit valaha láttál.

Ha igazán szeretünk valakit, ki akarjuk mutatni felé szeretetünket, éreztetni vele, hogy mennyire fontos nekünk. Mindenki másképp fejezi ki önmagát, de amit ez a férfi alkotott a feleségének, azt soha nem fogjuk elfelejteni.

Winston Howes teljesen elveszett, amikor felesége Janet 17 évvel ezelőtt váratlanul meghalt. Winston valami maradandót szeretett volna alkotni az emlékére ezért csemete tölgyekkel ültetett be egy nagy területet saját kaszálójából. A fák megnőttek, és a köztük meghúzódó tisztás hatalmas szívet formázott.

 
Miután Janet meghalt, Winston teljesen elveszett.
 
 
Winston több ezer tölgy csemetét ültetett el egy hat hektáros területen középen szabadon hagyva egy szív alakú részt mely Mr. Howes néhai feleségének gyermekkori otthona irányába mutat.
 
A csemeték mára oázissá nőtték ki magukat, ahol a 71 éves Mr. Howes gyakran elidőzik, hogy feleségére emlékezzen.
 
 
Több, mint harminc éven át éltek szerelemben, ám az asszony 1995-ben, 50 éves korában meghalt szívelégtelenségben. Férje nagy gonddal alakította ki régi farmházuk mellett az „emlékművet”.
A tisztás közepére a család nárciszokat ültetett, így tavasszal a szív virágba borul.
 
A szív alakú rétről senki nem tudott (mivel az útról nem látható és a család sem verte nagydobra) egészen addig, míg egy léghajós le nem fényképezte a levegőből. ” Ez volt a legcsodálatosabb látvány, amit valaha láttam odafentről”-mesélte.
 
 
Az jutott eszembe: mekkora szerelem képes ilyen tökéleteset alkotni…

Saját magad is megnézheted a szív alakú tisztást, a Google Earth segitségével itt: http://goo.gl/maps/qwK6X

A koordináták: 51.606477, -2.383904

 
 

forrás

betöltés...