6 dolog, amit egy nőnek sosem szabad megtennie a férfiak kedvéért

Vannak olyan esetek, amelyekben érdekel minket mások véleménye, és fontosnak tartjuk azt, mégis vannak olyan helyzetek, amikor nem változtathatunk a hozzáállásunkon csak azért, hogy másnak megfeleljünk. Ha lelki egészségben és harmóniában szeretnél élni, nézd meg melyek azok a dolgok, amiket egy férfiért sem szabad megtenned.

1. Ne add fel az álmaidat!

Ha világ életedben tanár, vagy orvos szerettél volna lenni, ne hagyd, hogy bármi is eltántorítson a döntésedtől. Soha nem szabad választanod egy pasi és az álmod között. Viszont ha mégis ezt kéri tőled, akkor nem jó férfi áll melletted. Ha mindketten szeretitek egymást, akkor megtudjátok találni a módját annak, hogy mindkettőtöknek a vágyait kielégítsétek. Ha Te magad döntesz úgy, hogy lemondasz a kislány korodtól áhítozott jövőről egy új terv érdekében, akkor rendben van. Ámbár ha azért teszed, hogy valakinek megfelelj, akkor később nagyon bánni fogod.

2. Ne változtasd meg a véleményed!

Szíved választottjának akkor is el kell fogadnia a véleményedet, ha ő éppenséggel teljesen másként látja a szituációt, mint te. Az, hogy egymással kommunikálunk, és egymást meghallgatjuk, nem azt kell jelentse, hogy egyet is értenünk vele, hanem magába foglalja annak lehetőségét, miszerint fontolóra vesszük a másiknak az álláspontját.

“Te buta vagy, ez abszurdum, és amúgy is, nem igaz..”- ha valaki ezt mondja neked, fordíts hátat neki, mert kompromisszumok nélkül nem fogtok tudni egy életen át együtt élni.

3. Ne változtass azon, ahogy kinézel!

Csak azért, mert a férfiak szeretik a Victoria’s Secret modelleket, nem kell neked is csontkollekcióvá változnod. Ha a partnered azt kéri tőled, hogy változz meg, vagy öltözz úgy, hogy az neki megfelelő legyen, akkor valójában nincs is szükséged rá. Ha neki nem tetszik a természetes szépséged keress valaki olyat, aki szépnek találja majd.

4. Ne sajnáld az időt a barátaidtól!

Mindenki egyetért azzal, hogy a nap 24 órája nem elegendő ahhoz, hogy mindent elvégezzünk, és mindenkivel találkozzunk. Ez így is van, viszont hidd el, hogy a családtagjaidnak és a barátaidnak is szüksége van rád, nem csak a szerelmednek. Úgy oszd be az idődet, hogy az mindenkinek jó legyen, hiszen ne felejtsd el, bármi történik: ők azok, akik mindig melletted állnak.

5. Ne csinálj hülyét magadból!

Soha ne viselkedj másként, mint aki vagy. Ne tégy úgy, mint egy buta liba csak azért, hogy néhány vicces percet okozz a párodnak, de az sem szükséges, hogy úgy add elő magad, mintha tökéletes háziasszony lennél, holott az sem vagy. Hidd el, a férfiak szeretik a változatosságot, és örülnek neki ha megmutatod, lehet, hogy bizonyos dolgok nem az erősségeid, ám másokban annál jobb vagy!

6. Tedd azt, amit akkor is megtennél, ha egyedül lennél!

Ha úgy érzed, hogy életmód váltásra van szükséged, akkor tedd meg. Ne félj attól, hogy a párod kinevet majd, amiért furcsán kinéző gyakorlatokat végzel a nappaliban, vagy, mert tornaruhába öltözöl a nap közepén. A fontos az, hogy magadért tedd, és ne másért. A többi pedig egyáltalán ne érdekeljen, hiszen a végeredményt senki sem veheti majd el tőled!

betöltés...