Szerinted hány éves ez a pasi? Nem annyi, amennyinek tippeled

Szóval, akkor mennyi az annyi?

Első körben tippelj, szerinted mennyi idős a képen látható srác

View this post on Instagram

Hey you, Good Morning ☀️😝👍

A post shared by C H U A N D O 陈传多 (@chuando_chuandoandfrey) on

A dögös… mármint helyes válasz pedig…

… dobpergést kérünk: ötven. Igen, egy ötös és egy nulla. Cseppet sem hibáztatunk, ha jelenleg az állad a padlót súrolja, ugyanis a pasi simán letagadhat egy laza harmincast. Ismerkedj meg a szingapúri fotóssal, aki könnyedén arra késztethet, hogy újragondold a ránctalanítási rutinodat.

Modellből lett fotós

Chuando Tan (“CD”) gyorsan internetes “jelenség” lett, miután megjelent róla egy cikk a kínai sajtóban. A közösségi médiasztárt – akinek több mint 170 ezer követője van Instagramon – imádja a kamera, és a vonzalom kölcsönös, hiszen ma már fotósként dolgozik, bár előtte – és ez nem meglepő – modellkedett is, a ’80-’90-es években. Ezt még leírni is elég fura.

Mi a titok nyitja?

Nos, kezdetnek nem rossz, ha az embernek van elég jó génje, biztos alapra könnyebb építkezni. CD elmondása szerint egyébként sokat edz, ami persze nekünk fel se tűnt… és a csirkét szinte “inhalálja” a fehérje miatt. Ez mind szuper, de valami azt súgja, ha 0-24-ben toljuk a pipit rizzsel, és hétből nyolc napot töltünk a konditeremben, akkor se fogunk úgy kinézni, mint a szingapúri fenegyerek. Nyilván nálunk, nőknél visszafogottabb kiadásban gondolkozunk, de a lényeg ugyanaz. Most pedig nézegessünk még képeket Chuandóról, hogy szépen induljon a kedd reggelünk!

Hirtelen kedvünk támadt Szingapúrba költözni

Milyen szép is lenne, ha szomszédok lennénk, kérhetnénk tőle egy kanál cukrot. Minden reggel.

View this post on Instagram

Lol 😂👊✌️✌️

A post shared by C H U A N D O 陈传多 (@chuando_chuandoandfrey) on

betöltés...