A mosolya már csak álca – Meghan Markle egyre boldogtalanabb

Egy barátja kitálalt.

Túl nagy a nyomás

Meghan Markle, mióta csak Harry herceggel együtt van, a nemzetközi sajtó figyelmének központjában van. Emellett a királynő is minden lépését figyeli, szigorú protokollnak kell megfelelnie, és most, hogy össze is házasodott a herceggel, rengeteg mindenről lekellett mondania. Amellett, hogy nem folytathatja színészi karrierjét, és törölnie kellett a közösségi oldalakon a fiókjait, a folyamatos megfelelési kényszer és az állandó tökéletességre való törekvés is nagyon megviseli őt, de ez még nem minden.

Egyre szomorúbb

Egy barátja szerint a nyilvános szerepléseken való folyamatos mosolygástól már nagyon fáj a szája, emellett az az érzése, hogy sosem lesz elég jó a királynőnek. Meghan kezd összeomolni a folyamatos nyomás alatt, és állandóan aggódik. Éjjel-nappal biztonsági őrök és személyi titkárok kísérik, és azonnal figyelmeztetik őt, ha valamit rosszul csinál. Emellett még számos lemondással kell szembenéznie szegénynek.

Túl sok

És ha az nem lenne elég, hogy még az öltözködését is erősen behatárolják, hiszen nem vehet fel kivágott ruhát, és még nyáron is harisnyát kell viselnie, már a kedvenc ételeit sem eheti. Meghan imádja a tenger gyümölcseit, de a királyi család család nem fogyasztja, mivel fél az esetleges mérgezésektől. Meghan a barát szerint egyre boldogtalanabb, szerinte a hercegnének ennél rosszabb már nem is lehet.

betöltés...