Hagyjuk már a „photoshop”-ozást, Ez a 24 kép bár hihetetlennek tűnik, de teljesen valós. Azért ez nem semmi!

Becsapva fogod érezni magad, de hidd el, ezek a képek nem manipuláltak vagy hamisak … hanem 100\%-ban valódiak. Mindegyik ugrálós jelenetet úgy kapták el, ahogy az valójában történt. Lényege a  tökéletes időzítés, az optikai illúziók és a kissé megborult ötlet ( J ), mely életre hívta ezeket a felvételeket. Minden, amit mondhatok erre: Nem semmi!

1.. Ez nem egy tinédzser, aki csodával határos módon tudna a vízen járni: ez csak egy tökéletesen időzített fotó.

2.. Ez szintén nem egy modern csoda: valójában a kép készítője csak gyakorolja a pontos időzítésű felvételek készítését, és valljuk be, nem is megy ez neki rosszul.

3.. Ez a kép nem egy nyújtott lábú rókát ábrázol. Igazából ez egy farkas fajta, és tényleg így néz ki

4.. Ez sem egy rossz „CTRL+C/CTRL+V” munka: valójában, ez egy német bűvész, aki nyilvánosan mutatja be szemfényvesztéseit, mint pl. ezt.

5.. Ez nem egy kezdeti kísérlet a Photoshop „görbít” eszközével: valójábanban, ez egy létező vasúti sín födrengés után Új-Zélandon.

6.. Ő nem egy szuper realisztikus, gyönyörű android: valójában, ez egy igazi nő, egy emberi Barbie, aki azért feküdt műtőasztalra, hogy így nézhessen ki.

7.. Ez nem vicc. A fotó tényleg egy repülőgépet ábrázol az autópálya fölött, épp leszállni készül Liepzig repülőterére.

8.. Ez egy kaszkadőr egy hajón, jelképezve a hajó alján lévő feliratot.

9.. Ez nem valaki béna kísérlete, hogy szimuláljon egy kísértetet: valójában ez történik ha a láva beleömlik az óceánba.

10. Ők sem óriások: valójában, egy hegy tetején ülnek, alattuk pont egy hasadék van.

11.. Ez sem egy művész munkája: valójában, ez egy ponyva, melyet felújítás idejére az épületre húztak fel.

12.. Van egy erdőrész Lengyelországban, ahol a fák így nőnek a szélsőséges időjárási körülmények között.

13.. Itt a hullámban sok-sok hínárt látunk

14.. Ez nem egy nagyon rossz Photoshop egy hatalmas szelet pizzáról, mely ül a Földön. Valaki pizzát küldött az űrbe. Komolyan.

15.. Itt sincs két macska összenyomva: valójában, ő Vénusz, a ritka ’chimera’ színezék rendellenességben „szenvedő” macska. Félelmetes.

17.. Nem, nem az ég zuhan itt le: valójában ez egy mesterséges művészeti alkotás Neil Dawson-ban, Új-Zélandon.

18.. Ez nem egy fekete lyukról készült kép: valójában, úgy lett a fal megtervezve, mintha becsapódott volna valami a ház oldalába.


19. Ez nem egy hatalmas Minecraft térkép: valójában, ez egy interferencia, mikor a hullámok különböző irányból érkezve találkoznak egymással.

20.. Ez a tornász nem vesztette el a fejét valami furcsa balesetben: valójában pont úgy ugrik, hogy a fejét hátra hajtja.


21.. Ez nem valami képszerkesztő által készített óriásplakát: valójában, úgy van, ahogy látod. Okos marketing fogás.

22.. Ez nem az, ahogy egy művész elképzeli a mennyországot: valójában, ez egy óriási lapos sómező Bolíviában. A felület annyira sima, hogy visszatükrözi az égbolt képét.

23.. Ez nem úgy történt, hogy valaki szórakozott a Photoshop alakzat beillesztési eszközével: valójában, ez jó szögből fényképezett optikai csalódás, Felice Varini műve

24.. Ez sem a Photoshop változata egy Möbius-szalagra: valójában, ez egy kép a normál LEGO-t ábrázol egy telecentrikus objektívvel fényképezve.

Az biztos, hogy a Photoshop állati jó dolog, de lássuk be, a valóságban még jobb. 😉

betöltés...