Hihetetlen! Ezért tegyél hagymát minden este a zoknidba!

A kínai orvoslás évszázadok óta alkalmazza azt a módszert, amikor hagyma karikát helyeznek a zokniba éjszakára. Felismerték ugyanis ennek a módszernek azt a hihetetlen hatását, amire senki nem gondolt volna!

Rájöttek, hogy a láb és a szervek között közvetlen kapcsolat működik, a talpban található az összes idegvégződés. Másrészt, ha hagymát helyezünk a talpra segít felszívni a baktériumokat, amelyek így nem tudnak a testben és a szervekben maradni. Ez a módszer a méregtelenítés egy ősi, olcsó és nagyon egyszerű módszere. Minden este alkalmazható, amivel nagyon sok betegség megelőzhető és a szervezet folyamatos védelem alatt áll.

Bár nem mindenki hisz a kínai orvoslásban és a hasonlómódszerekben, de ez a módszer közvetlenül kapcsolatot létesít az immunrendszerrel is. A lábban körülbelül 7000 neurális végződés található, amelyek közvetlen kapcsolatban állnak a belső szervekkel. Ezek nagyon fontos végződések, amelyekről tudomást sem veszünk ha a cipőben van a láb egész nap. Éppen ezért végeznek a gyógymasszőrök masszázst a talpon, és ezért ajánlják a mezítláb való sétálást is.

Ha szeretnénk megtisztítani az összes belső szervünket hosszú kúrák, megvonás nélkül, akkor a talpra helyezett hagyma karikás módszert ki kell próbálnunk! Köztudott, hogy a hagyma tisztítja a bőrt, megöli a baktériumokat és a vérárammal is csodákat művel. A talpban található idegvégződésekre is jótékony hatással van, megtisztítja a szerveket,a vért és megöli a baktériumokat és a kórokozókat.

betöltés...