Megdöbbentő, hogy mit tesznek az emberek ezzel a 6 éves kislánnyal… A férfi a végén a legrosszabb!

Azok akik nagyvárosban élnek, gyakran egoistává válnak. A nyüzsgő utcákon a járókelők szemellenzővel járnak és a többi embert csak akadályoknak látják. Tény, hogy sokan vannak, akik ténylegesen segítségre szorulnak. De megdöbbentő, hogy mit tesznek az emberek olyankor amikor egy árva gyerek áll előttük. Az alábbi videó sok mindent elárul az emberiségről:

A videóban bemutatott társadalmi kísérletben sokkoló következtetésre jutottak: csak a jól öltözött, tiszta gyermeken segítenek. A rosszul öltözött, piszkos külsejű kislányt figyelmen kívül hagyják. A helyzetet csak megjátsszák, de az elutasítások valódiak és pusztító hatással vannak a kislányra. A 6 éves kislány a társadalmi kísérlet végén úgy reagált, mint minden más gyerek, akiket kiközösít a társadalom: megijed és zokogni kezd.

A bátor kislány és az UNICEF felhívja mindenki figyelmét, hogy az emberiségnek változásra van szüksége. El kell távolítanunk a szemellenzőt. Vagy manapság már olyan sokba kerül egy vigasztaló szó, egy kedves mosoly, egy baráti kéznyújtás egy elveszett gyermek irányába?

Oszd meg ezt a videót másokkal is!

betöltés...