A kisfiú csak 2 hetes volt, de még nem etették meg és otthagyták az út szélén

Ez a család, aki az Alabama állambeli Birminghamben lakik, egy etióp kisbabát szeretett volna örökbe fogadni. Aztán nekiláttak az ügyintézésnek, hogy megvalósítsák álmukat.

Az édesanya Lynn pontosan tudja, hogyan hat egy család kedvessége egy kisgyermekre. Lynn édesapját elhagyta a családja mikor kisgyermek volt.

A Kinsley család a Lifeline Children’s Services nevű cégen keresztül kezdte meg az ügyintézést. Ez azonban nagyon hosszadalmasnak bizonyult.

Lisa Kinsley és férje Chris Etiópiába utazott, ahol Haven-nel találkoztak. Ezt a kisbabát az út mellett találta a szervezet, teljesen magára hagyva. Ekkor még csak egy hetes volt.

Mikor Lisa először karjaiba vette, a kisbaba már két hónapos volt. Azonnal érezte, hogy a sors egymásnak rendelte őket.

“Nagyon nagy hatással volt rám ez az egész. Emlékszem, amikor a nővér először adta a kezembe a kicsit, minta egy olyan gyermeket adtak volna a kezembe akit én hoztam világra.” – mesélte a riporternek.

Miután aláírták az összes szükséges papírt, visszautaztak az Egyesült Államokba és sajnos még várniuk kellett. Meg kellett várniuk amíg Haven tartózkodási kérelme és papírjai elkészülnek. De megérte várakozni erre, hiszen haza szerették volna hozni a kicsit.

“Mikor először láttam őt, Haven nagyon rossz egészségi állapotban volt, nem kapott elég ennivalót. Szülőként nagyon aggódtunk miatta, a legjobbat akartuk neki és gondoskodni szerettünk volna róla.” – mondta Chris.

Két évvel később Haven egészséges és boldog gyermekként élte életét a családdal. Most Lisát állandóan Anyának hívja, bár beletelt egy éve, amíg kimondta első szavait. Most már rengeteget beszél, soha nem fárad el a szája.

Az egész család imádja őt, főleg testvérei. A szeretet kölcsönös és ezt jól láthatjuk a kicsi arcán, nagyokat mosolyog.

“Úgy érezzük Isten vigyázott rá, gondoskodott arról, hogy mi megtaláljuk őt és hozzá vetetett minket.” -mondta Chris.

A Kinsley család története arra emlékeztet minket, hogy az örökbefogadás nem egyszerű procedúra, de a megfelelő türelemmel és kitartással egy gyermek megkapja azt a családot, aki szeretettel felneveli őt.

betöltés...