Egy életre megnyomorította feleségét, majd elhagyta. Így fest ma a nő, akit a férje szó szerint felgyújtott!

Egyik percben még felhőtlen boldogságban ünnepelték két hónapos házassági évfordulójukat, mire a másikban már a poklok poklát élték meg. Az alábbi kisfilm első képkockáiból nem is gondolnád, hogy ennek a szerelmes párnak az élete mekkora fordulathoz érkezik.

Mitch Waldon és Courtney egy gyalogtúrával szerette volna megünnepelni a jeles dátumot, amikor az ártatlan kis kalandjuk a sürgősségin ért véget. A férj kétségbeesetten tárcsázta a segélyszolgálatot, a diszpécser pedig maga is elborzadt, amikor Mitch bevallotta, véletlenül felgyújtotta a feleségét. Tábortüzet raktak, odahúzódtak mellé, de a lángok kialudni látszottak. A férfi ekkor követte el élete legnagyobb hibáját: benzint öntött a parázsra…

A hatalmas lángok azonnal belepték Courtneyt, komoly égési sérüléseket okozva a nő arcán és testén. A bőre 40\%-át mardosta fel a tűz, a hegei még ma is eltorzítják egykori gyönyörű arcát. Mitch megpróbálta eloltani a lángokat, de sikertelenül. És a történetnek itt még messze sincs vége!

Két héttel a szörnyű baleset után a férfi úgy döntött, elhagyja a megcsonkított feleségét. A szerencsétlen nőnek a fizikai fájdalmak mellett még a társa elvesztésével is számolnia kellett, nem beszélve a dollármilliókat érő kezelésekről és plasztikai beavatkozásokról, melyeket el kellett szenvednie. Courtney sokáig abban reménykedett, Mitch bocsánatot kér azért, amit tett, de ehelyett a férfi passzivitásával kellett szembesülnie. Mitch ugyanis folyton azt hajtogatta, nincs amiért bocsánatot kérnie, hisz baleset volt, nem szándékosan tette.

A nő jelenleg a családjával és 5 éves kislányával él, aki bár még gyerek, teljes mértékben támogatja az édesanyját a felépülésben. A szomszédok segítettek, hogy tető legyen a fejük fölött, és hogy új életet kezdjenek. Mert Courtney nem adja fel: tény, hogy borzasztóan fest, de a lelke szépségén semmi sem ejthet csorbát!

betöltés...