Így őrülünk bele a mobilunkba a hármas metrón, az ázsiai kajáldában és mindenhol

A reklámfilmes kreatív, Menzkie dobta fel a netre legújabb nyúlfarknyi alkotását.

Mednyánszky René azt mondta megkeresésünkre, hogy még januárban pattant ki a fejéből az ötlet, hogy szeretne készíteni egy rövid animációt az emberekről, akik folyamatosan nyomkodják a telefonjaikat. Beleértve magát is. A történethez végül egy fiú-lány párt talált ki, akik tulajdonképpen már nem is beszélnek egymással. Innen a videó címe is.

“Egy egyszerű, klasszikus animációt szerettem volna készíteni, ami egyáltalán nincs túlbonyolítva, néhány kiegészítő mozgáson kívül csak az ujjak pötyögnek és a szemek pislognak. A rövidfilm felépítése hasonló a ’99 Locations of New York’ videómhoz. Tehát nagyjából egyenlő ideig látunk különböző helyszíneket amint váltogatják egymást és mindegyiknek megvan a saját hangi atmoszférája.”

És akik jól figyelnek, felfedezhetnek ismerős színhelyeket, úgy mint:

Valamint:

A szereplők amúgy kézzel rajzolt figurák, a hátterek pedig Photoshopban vannak összeszerkesztve, majd a végén az egész össze van mosva digitális ecsettel. “A reklám és videoklip munkák mellett fontosnak tartom, hogy időnként készüljön eredeti, saját gyártású tartalom is” – mondta az indokot a győri származású videójunkie. Mi pedig mást nem tudunk, mint összeérinteni hozzá a tenyereinket!

betöltés...