A tinik egy apró szobát kaptak a kollégiumban – 10 óra alatt álmaik szobáját kreálják meg

Mikor egy tanuló befejezi a középiskolát és egyetemre megy, gyakran el kell költöznie egy másik városba. Szobát vagy lakást bérelni nem egyszerű dolog és az anyagiak függvényében kell a családnak dönteni.

Egy átlagos, egyetemisták számára kiadó szoba nem túl szép. Erre a 18 éves Skylar Bantz és Adeline Vela is rájött, mikor  a Texas State University kollégiumi szobáit meglátta, írta a Daily Mail.

A szobában az ágyak, a fal, a mennyezet is rossz állapotban volt. Egyértelmű volt a két lány számára, hogy itt sok mindent fel kell újítani.

A két család összefogott és felújították a szobát, az eredmény pedig fantasztikus.

Különlegesen szép színeket használtak fel és minden részletet alaposan átgondoltak. Az egyszerű, lelakott szobából hihetetlen kényelmes kis otthon lett.

A falakat letapétázták, minden régi koszos és egyenetlen falfelületet sikerült eltüntetniük. Emeletes ágyakat is vettek, amivel helyet spóroltak meg a szobában.

Az apró szekrényben mindennek meg volt a helye: füzetek, smink, kávés csészék, és még egy kis növény is elfért.

Mindkét család sokat dolgozott ezen a projekten, összesen 10 órát töltöttek az átalakítással. A családtagok segítettek az emeletre felcipelni mindent, mert az épületben nem volt lift.

Egy kis kreativitás és a család segítsége igazán csodákra képes.

A 18 éves lány most költözött el otthonról először. El tudjuk képzelni, hogy sokkal jobban érzi magát egy olyan szobában, ami otthonos és kényelmes, igazi álomszoba.

betöltés...