Ez a nő hagyta, hogy férje öltöztesse egy hétig. A végeredmény meglepő lett!

Ha megkéred a férjed, hogy nézzen be a szekrényedbe és adjon rád valamit, ami megfelelő lesz arra a napra, mit gondolsz, mit fog választani? Hosszú vörös ruhát? Egy farmert, cipővel és egy laza pólóval? Vagy talán egy estélyi ruhát?
Mi elhoztuk nektek Caitlyn és Colin történetét. Figyelmesen olvasd el és szűrd le a tanulságot.

Mint sok nőnek, nekem is van egy nagy szekrényem tele ruhákkal, amiből néhányat még soha nem viseltem. Mindig csak talonban tartottam, hogy majd egyszer, majd egyszer. Egyszer úgy döntöttem, hogy teszek egy kísérletet és megkérdeztem a férjemet, hogy egy héten át hajlandó lenne e kiválasztani az adott napi ruhámat?! Válasza igazán meglepett.

Hétfő
Hétfőn reggel óvatosan figyeltem, hogy Colin kinyitja a szekrényt, és kiválasztja a ruháimat. Ez egy fontos nap volt, mert üzleti partnerekkel találkoztam. Többször is fel akartam hagyni ezzel a buta ötlettel, amit kitaláltam, de ő annyira izgatott volt, hogy végül is hagytam had csinálja. Természetesen a ruhát választotta ki, ami nem alkalmas üzleti találkozóra, de Colin szerint “mindent takar, senki sem fog megbámulni és tavaszi hangulatot teremt”. Konkrétan mindenki megbámult. Egész nap ez volt rajtam és most már 100\% -ban biztos vagyok, hogy újból előveszem ezt a ruhát. Ráadásul a kollégáimtól is nagyon sok bókot kaptam.

Kedd
A második napon elkezdtem gyanakodni, hogy a férjem nagyon szereti az élénk színeket. Elmondása szerint egész nap sütni fog a nap és azt akarta, hogy ugyanolyan sugárzó legyek. Megtalálta egy régi táskámat, amelyet eltettem, mert azt gondoltam, hogy gyerekesnek tűnik. Mint kiderült, a férjem, egy lízingcég igazgatója, titokban kedvelte ezt a táskát. Azóta ez lett a kedvenc kiegészítőm.

Szerda
Ma volt az évfordulónk és úgy döntöttünk, hogy egy romantikus vacsorával ünnepeljük meg. Mivel nem mehetünk két, életrevaló gyerekkel étterembe, úgy döntöttünk, hogy egy romantikus estét rendezünk az otthonunkban. Régen csináltuk és nem gondolkoztam azon, mit vegyek fel erre az alkalomra. Végtére is otthon vagyunk, miért öltöznék ki? De a férjem másként gondolta. Kiválasztott nekem egy meglehetősen dekoratív fekete ruhát. Úgy éreztem magam, mintha az első randink lett volna.

Csütörtök
Őszintén szólva, nem sokszor viseltem ezt a ruhát. Mindig túl rövidnek tűnt számomra, és még a színét sem éreztem magaménak. Colin felvetette velem és azt mondta, hogy csodálatosan festek ebben a ruhában és a piros is előnyös a számomra. Elmentünk egy szülői estre és szörnyen kínosan éreztem magam, de a férjem szavai bizalmat adtak nekem.

Péntek
Ma találkoztunk a szüleimmel és a férjem úgy döntött, hogy nem érezném magam kényelmesen a házban ha kisestélyibe mennék mikor folyamat futni kell a gyerek után és felvetette velem ezt a ruhát. Ezt a felsőt viselem, mikor a vidéki házba vagy piknikre megyünk. De rájöttem, hogy nagyon kényelmes, sőt hózentrógerrel és sapkával kombinálva nagyon divatos viselet.

Szombat
Szombat a családi séta napja. Ma Colin eleresztette a fantáziáját, és úgy csinálta a dolgokat, mintha igazi stylist lenne. A kedvenc kabátját rám adta, azt állítva, hogy nagyon csinosnak tűnök benne. A könnyű ruha és a cipők a kényelemért voltak felelősek, és a képet elnézve az látszik, remekül sikerült a séta.

Vasránap
Vasárnapra nem volt tervünk. Mégis Colin azt akarta, hogy otthon is elegánsnak és nőiesnek érezzem magam. Van egy fekete ruha, amit egyszerűen imádok, de ritkán találok alkalmat, hogy viseljem. Most már nem kell keresnem.

Az élet a férjemmel csodálatos, amiért érdemes csinosan felöltözni minden nap. Meglepődtem, hogy mennyire testhezállónak érezte a feladatot. Ő gondosan kiválasztotta a ruhákat és arra a következtetésre jutottam, hogy mindegyik naphoz minden stílus passzol. Minden reggel, amikor azokat a ruhákat vettem fel, amit a férjem választott ki, a tükörbe néztem és boldogan mosolyogtam.

Ebben az egy hétben rájöttem, hogy nem szabad félni a kísérletezéstől. Nem kell a megfelelő alkalomra várni, hogy csinos ruhát vagy cipőt viseljünk egy pólóval. Ha jól érezzük magunkat benne, ne habozzunk hordani. Próbáld megkérni a párod, hogy válassza ki a ruhád aznapra. Lehet kellemesen fogsz csalódni.

betöltés...