Stresszes vagy? Válassz egy kártyát és megmondjuk mit tehetsz a stressz ellen!

Valljuk be, mindannyian találkozunk olyan helyzetekkel, amelyek stresszel járnak, és bármit is tennénk, mindig akad valami, ami kihívást fog jelenteni. Mit tehetünk ezekkel a kihívásokkal? Vannak bizonyos aktivitások, amik segítenek nekünk két lábbal a földön maradni, vagy megtartani egyensúlyunkat, hogy ne veszítjük el az irányítást érzelmeink és gondolataink fölött.

Amikor szorongunk vagy stresszes helyzetekkel állunk szembe, ez megakadályoz abban, hogy a problémát megoldjuk. A kihívásokat azért kapjuk, hogy fejlődjünk és minden kihívás mögött csodálatos lehetőség rejtőzhet.

Válassz ki egy kártyát és tudd meg milyen aktivitás válik javadra, amikor stresszes időszakon mész keresztül:

1. Tölts időt a természetben

A természetben eltöltött idő természetes stresszoldó és hangulatjavító. A séta a napsütésben, a hóban vagy akár az esőben, vagy csak egy parkban üldögélni, képes automatikusan szétválasztani az élet huzavonájától. A természeti elemek azonnal segítenek minket visszakapni egyensúlyunkat. Ezekben a napokban a lelkednek arra van szüksége, hogy egy kis időt töltsön az anyatermészettel, ahhoz, hogy a stresszel meg tudj küzdeni.

2. Kreatív önkifejezés

Néha, a figyelmünk átirányítása a művészi vagy kreatív tehetségeink felé – tánc, írás, éneklés, festészet, kertészkedés, hangszeren játszás – olyan teret képes megnyitni, amely beengedi azokat a megoldásokat és lehetőségeket, amelyek segítségével a stresszel megküzdhetünk. Sok ember meditatív állapotba kerül, miközben kreatív aktivitásokba veti magát. Egyeseknek, ezek a kreatív aktivitások jelentik a meditációt. Itt az ideje annak, hogy időt szánj a kreatív énedre, és olyan aktivitásokat csinálj, amelyeket szeretsz, és örömmel töltenek el.

3. Tested, lelked és szellemed méregtelenítése

Nincs egy 100\%-osan biztos módja annak, amivel aurádat és energetikai teredet megtisztíthatod és mindig jó energiákkal töltheted meg, ezért is olyan fontos a rendszeres spirituális „higiénia”. A spirituális higiéniába beletartozik: epson só fürdő, egy Reiki kezelés, lemondás az egészségtelen ételekről, és növelni a víz bevitelt. Amikor megszüntetjük a számunkra megterhelő, egészségtelen gondolkozás és érzelem áramlását, energetikailag és fizikailag egészséges határokat teremtünk. A következetesség fontos egy jó spirituális higiénia eléréséhez.

Ha egynél több kártyát választottál volna, akkor próbáld ki azt is, hogy segítsen csökkenteni a stressz szintedet.

betöltés...