Napi 3 datolyát evett, szinte miden megváltozott. Nézd meg a tapasztalatokat!

Amellett, hogy a datolyának finom és édes íze van, az egyik legkiválóbb forrása a vitaminoknak és ásványi anyagoknak, amelyek növelik az energiaszintet és számos egészségügyi előnnyel is járnak.

Egy nő arra vállalkozott, hogy 12 napon át napi 3 datolyát megeszik. Nem csak ő maga, hanem orvosai is meglepődtek azon, hogy ennyi idő alatt milyen változásokon ment keresztül!

Javult az emésztése

A datolya jelentősen megoldotta az emésztési problémáit, beleértve a székrekedést, az emésztési zavarokat. Többször érzett a nő hányingert reggelente, amelyek teljesen megszűntek.

Csökkent a fájdalma

A datolya magas magnézium tartalma miatt csökkentették a fájdalmait, amelyet duzzadt lábai, gyulladt ízületei miatt érzett nap mint nap. Orvosilag bizonyított, hogy a datolya megakadályozza a szívbetegségeket és csökkenti az artériás gyulladásokat.

Rendszereződött a menstruációja

A nőnél épp akkor volt aktuális a havi menstruáció, amikor elkezdte alkalmazni a datolyát. Hallott a hormonokat rendszerező hatásáról és gondolta a mindig zavaros menstruációja esetében ez segíthet. Valóban így volt, a havi ciklusa abban az időszakban normális volt.

Csökkent a magas vérnyomása

A magas vérnyomással küzdő nő és orvosai is mind meglepődtek azon, hogy természetes módon csökkent a vérnyomása. Ez a datolya kálium tartalmának köszönhető.

Javult a szívműködése

Tanulmányok is többsörösen bebizonyították, hogy a datolya B6-vitamin tartalmának köszönhetően valóban képes gyógyítani a szívet, megszüntetve ezzel a szív- és érrendszeri panaszokat.

betöltés...