Tanulságos emberkísérlet: A lány, aki percek alatt dobta a barátját egy gazdag pasiért

Coby Persin Youtube videóit nagyon sokan ismerik és szeretik. A férfi emberekkel kísérletezik, megmutatja, hogyan viselkedünk meglepő helyzetekben, és mennyire gyarlóak vagyunk.

Persin legutóbbi áldozata egy lány volt, akinek udvarolni kezdett, és eljátszotta a nagyon gazdag, magánrepülőgépes, hős szerelmest. A lány pedig önként és dalolva szaladt bele a kegyetlen csapdába.

Persin – akinek egyébként tényleg van mit a tejbe aprítania – gazdag üzletembernek adta ki magát, és miközben rejtett kamerával vették az egészet, megpróbált idegen lányokat felszedni. A kiválasztott lány azzal utasította el Persint, hogy már van barátja, és este találkozik is vele. Viselkedése akkor változott meg, amikor  – persze előre megbeszélten – Persinhez odagördült a “menedzsere”, hogy szóljon: fel kell szállnia a magánrepülőre, mert indulnak. Innentől kezdve az állítólagos pasi le volt tojva, a lány boldogan beleegyezett, hogy elrepül Persinnel Miamiba, majd a legnagyobb nyugalommal beszállt az autóba, ami a repülőhöz vitte őket. A gépre felszállva a lány még fel is hívja a barátját, hogy betegségre hivatkozva lemondja az esti randit.

Persin innentől kezdve váltott át durvába. Megkérte a lányt, hogy szálljon le, és készítsen egy fényképet róla, ahogy kinéz a gép ablakából. A lány kiszállt, kezében a mobil, de hiába fényképezett, Persin nem engedte utána vissza a gépre, mondván, egy ilyen kis pénzleső perszónának semmi keresnivalója a repülőjén.

betöltés...