A pár egy kisbabát fogad örökbe de mikor visszamennek az orvoshoz, teljesen sokkolja őket amit hallanak

Angie és Nick az Egyesült Államokban, Twin Falls-ban lakik, mindennél jobban szerettek volna családot. Úgy gondolták, sok barátjukhoz hasonlóan, nekik is természetes úton lesz majd gyerekük.

Mikor azonban az orvosok Angienél terméketlenséget állapítottak meg, melyre nem találtak magyarázatot, ez teljesen sokkolta a fiatal párt. Angie rettenetesen aggódott, még a havi vérzése is kimaradt. Az orvosok próbálták őt megnyugtatni, mondták neki, hogy muszáj pihennie. Az idegesség nagyon rossz hatással volt rá, hormonproblémái voltak.

A mesterséges megtermékenyítés nem járt eredménnyel ezért a pár az örökbefogadás mellett döntött. Nemsokára találtak is egy olyan terhes édesanyát, aki örökbe akarta adni gyermekét. Két hónappal az örökbefogadás előtt azonban valami váratlan dolog történt. Angienek ismét volt havi vérzése.

Időközben megszületett a kisbaba, akit örökbe fogadtak és a pár nagy örömmel vitte őt haza. Eközben váratlan fordulatot vettek a dolgok. Angie, aki három évig nem tudott teherbe esni, most terhes lett.

A pár megpróbált magyarázatot találni arra, hogyan eshetett teherbe Angie miután örökbe fogadtak egy kisbabát. Az orvosok azt mondták, hogy a sterssz és az idegesség fogantatási problémákat okoz olyan pároknál, akik nagyon szeretnének kisbabát.

“A terméketlenség ugyanolyan stresszt idéz elő az emberi szervezetben, mint a rák. Ha meg tudunk szabadulni a stressztől, akkor a szervezet ismét képes lesz teherbe esni, ez történt Angie esetében is.” – mondta Alice Domar a CBS-nek a pár váratlan terhességével kapcsolatban.

betöltés...