6 teljesen őrült dolog, amit a lányok szakítás után csinálnak

betöltés...

Szakítani sosem egyszerű, függetlenül attól, hogy minket dobtak vagy mi mondtuk ki, hogy legyen vége. Ilyenkor az ember megzavarodik, és az életében bekövetkezett változást mindenki máshogy dolgozza fel. A férfiak és nők igen eltérő módon dolgozzák fel az elválást: a fiúk általában a haverok körében, bulikkal és rengeteg alkohollal igyekeznek elfelejteni bánatukat, a lányok inkább otthon, egyedül, romantikus vígjátékokat nézve itatják az egereket és lelkiznek a barátnőikkel.

Érdekes módon a látszat ellenére a lányok könnyebben teszik túl magukat egy hosszabb kapcsolat lezárásán. Viszont a szakítás utáni gyász időszakában sokkal furcsább dolgokat képesek elkövetni mint a srácok. Ilyenkor természetes, ha kicsit megbolondul az ember, de arra azért érdemes figyelni, hogy teljesen ne boruljon el az agyunk.

Nézzük hát, miket képesek elkövetni a lányok egy rázósabb szakítás után!

1. Nyomozás az ex után

Törli ismerősei közül a szívtelen expasit, sőt gyakran le is tiltja őt, hogy még csak véletlenül se találkozzon vele Facebookozás közben. Aztán persze valaki más profiljába belépve folyton az exet nézegeti.

2. Részeg SMS-ek

Az alkohol felbátorítja az embert, és csak idő kérdése, hogy a szétcsúszott éjszaka során ráírjunk az exre.
Ezt mondjuk a férfiak is előszeretettel csinálják.

3. Befeketítés

Mindenkinek arról panaszkodik, hogy milyen rossz volt a pasival minden, és minden részletet megbeszél a barátnőivel…minden apró részletet.

4. Versírás

Meglepően sok lány csinálja, hogy versbe foglalja a bánatát, amit később persze senkivel nem oszt meg, csupán magának ír terápiás jelleggel egy szomorú és bénácska rímekkel teletűzdelt művet.

5. Teljes átalakulás

Sok lány csinálja ezt: nem akar hasonlítani arra a lányra, aki akkor volt, amikor a szívtelen exszel járt. Ilyenkor jön az új frizura vagy hajszín, új ruhák, satöbbi.

6. Szitkozódás

Az egyik percben azt írja a fiúnak, hogy mennyire szereti és sajnálja az egészet, a következő pillanatban pedig repkednek a cifrábbnál cifrább szidalmak és mindenért a fiút okolja.

Lányok, ti ezek közül eddig hányat tettetek már meg egy rázósabb szakítás után?

betöltés...