A Mónika Show miatt lett szőke Vámpír Ági. Emlékeznek még rá?

A legendás Mónika Show két legemblematikusabb figurája lett Botos Ágnes és Csipkés Zoltán. Bár soha nem ment adásba, csak az internetre került fel, ők hozták a legemlékezetesebb jelenetet az RTL Klub egykori veszekedős műsorában. A köpködő és agresszívan káromkodó nőt csak Vámpír Ágiként emlegeti az ország, szavai szállóigévé váltak egy generáció számára. A ma 36 éves asszony mátrai házában adott interjút a Borsnak.

Megjátszották a jelenetet?

A sikeresség érdekében a stábtagok a felvétel előtt azt mondták, hogy játsszam túl a szerepemet. Végül túlságosan elengedtem magam, de nem akartam, hogy ez legyen belőle. A végén persze már közölték, hogy nem kerülhet adásba.

Megbánta a szereplést?

Csak a sok káromkodást és az agresszív viselkedést. Emiatt rengeteg bántás érte a gyerekeimet, a suliban sokszor cikizték is őket. Édesapám is nagyon kiborult, amikor megmutatták neki a felvételt.

Azért volt pozitív hozadéka is?

Egyszer megkértek, hogy Talmácsi Gábornak készítsek egy privát videós köszöntést a születésnapjára. Külföldön volt, de megkapta.

Sokan felismerik?

Sajnos a mai napig leszólítanak a bulikban, boltban vagy éppen a vonaton. Sokan még autogramot és közös fotót is szeretnének. Legtöbbször letagadom az egészet, mondván, az ikertestvérem szerepelt a műsorban.

Ágnes azt mondja, sokat cikizték a gyerekeit a suliban. Már megbánta, hogy annyira túltolta a jelenetet © Bánkúti Sándor

A haját is ezért festette szőkére?

Igen, a fekete haj nagyon emlékeztetett az akkori énemre. Próbálom minél jobban átalakítani a külsőmet, de az arcomat és a testalkatomat sajnos nem tudom megváltoztatni.

Tartja a kapcsolatot Csipkés Zoltánnal?

A felvétel után megszakítottuk a kapcsolatot, néhány éve viszont – miután börtönbe csukták – váltottunk pár levelet. A közös lányunkról, Csengéről és rólam is érdeklődött. Egyszer majdnem bementem hozzá beszélőre is, de végül meggondoltam magam. De ott voltam, amikor elítélték.

Azt beszélték, hogy a börtönben meghalt. Hallott róla?

Igen, szinte már örültem is neki. Borzasztó, amit tett. Soha többé nem akarok találkozni vele. Félő, hogy bántana.

(Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt életfogytig tartó börtönnel sújtotta a Debreceni Ítélőtábla 2011-ben Csipkés Zoltánt, mert tűzifával agyonverte 16 éves élettársát. Jelenleg a szegedi Csillagban ül. Úgy tudjuk, a műsor óta jócskán meghízott férfi a cukorbetegsége és magas vérnyomása miatt nehezen viseli a bezártságot. Leghamarabb 24 év múlva szabadulhat.)

Mivel foglalkozik?

Jelenleg egy csomagolócégnél vagyok raktári munkás, gyakran éjszaka is kell melóznom. Emellett sajnos sokat betegeskedem, kórházban is voltam nemrég.

Mik a tervei?

Két hónapja ért véget egy öt­éves kapcsolatom, azóta a középső lányomnál élek. Ha minden jól megy, a két nagyobbik gyerekemmel kezdek majd új életet a közeljövőben Budapesten.

Mit jelent a mára szállóigévé vált „sinter” szó?

Agresszív fellépésű, durva emberekre használjuk.

betöltés...