Soha nem gondoltam volna, hogy erre képes a borotvahab. Íme 4 tipp:

A borotvahab valószínűleg az egyik legősibb férfiszépítkezési termék. Szépítkezési csupán olyan értelemben, hogy a nemkívánt arcszőrzetet könnyebben el lehet távolítani, hiszen a hab megpuhítja a bőrt és az irritációtól is véd. Azonban van pár olyan terület, ahol még bevethető.

1. Ha nyikorognak az ajtók, akkor felejtsük el beolajozást, sokkal egyszerűbb és minden háztartásban, legalábbis ahol van férfi, megtalálható a borotvahab, vagy krém. Kenjük be egyszerűen a sarkakat, és viszlát nyikorgás.

2. Remek tisztítószer a borotvahab, fényessé varázsolja a vízcsapokat, a vízfoltos zuhanyfülkék ajtóit, vagy éppen a fürdőszobai tükröt. Csak rá kell kenni a felületekre egy kis habot, majd fényesre kell törölni az egészet. A tükör esetében, ha fürdés előtt bekenjünk azt habbal, majd után lemossuk, mikor kiszállunk a kádból a tükör nem fog bepárásodni.

3. Hatékonyan eltávolítja az ételfoltokat is. Ilyen például a mustárfolt. Gyorsan egy szivaccsal távolítsuk el a nagyját a mustárnak, majd gyorsan fújjunk a felületre borotvahabot. Jó alaposan dörzsöljük meg vele az anyagot és kész, volt folt, nincs folt.

4. Ha éppen azon dolgozunk, hogy újrafessünk egy széket, vagy egy ajtót, de véletlenül összefestékezzük a kezünket, akkor jó, ha tudjuk, nem lesz szükség külön oldószerre, hanem csak tegyünk egy kis habot a kezünkre, jó alaposan mossuk meg vele és máris eltűnik a festékfolt.

betöltés...