Már ennyi év eltelt? A Született feleségek Juanita Solisa gyönyörű tinivé cseperedett, és így szexiskedik!

Meglepő a változás!

Lassan 13 éve már annak, hogy bemutatták a Született feleségek első epizódját, a tökéletes kertvárosi miliő és a mocskos kis titkok találkozása pedig remek receptnek bizonyult, hiszen a sorozat 8 évadot élt meg. A szériában látható színészek nagy része még ma is aktívnak mondható, van aki megmaradt a sorozatoknál, míg mások az egész estés filmes szerepek felé kacsingattak.

Ennyi év elteltével utánajártunk, hogy mi történt kedvenc testvérpárunkkal, a Solis nővérekkel, akik a sorozat 5. évadában kerültek be a képbe, amikor a készítők úgy gondolták, hogy lazán ugranak jó pár évet az időben előre.

Madison De La Garza alakította Juanitát, az idősebbik Solis-lányt. Nehéz elhinni de ma már 15 éves, és pár kisebb szerepet kivéve inkább megmaradt tininek. Átlagosnak persze nem mondható az élete (elég abba belegondolni, hogy 480 ezren követik), hiszen a féltestvére Demi Lovato.

View this post on Instagram

feeling so floyd in this may weather

A post shared by Madi De La Garza (@maddelagarza) on

Ajaj, már elkezdett pózolgatni is.

View this post on Instagram

☀️

A post shared by Madi De La Garza (@maddelagarza) on

Nővérével…

https://www.instagram.com/p/BBMjtPsOKhK/

A kisebbik Solis-lány elég fiatal volt mikor bekerült a sorozatba, egészen pontosan az őt alakító Daniella Baltodano, aki mindössze 4 évesen kapta meg Celia szerepét. 13 éves, és a Született feleségek óta csak a Shameless – Szégyentelenek című sorozat egyik epizódjában volt látható.

Idő ide vagy oda, a Solis-lányok láthatóan még a mai napig jóban vannak.

betöltés...