10 másodperc alatt megállítható a vérzés ezzel a módszerrel

Már ősein is ismerték azt a módszert, amellyel a vérzést másodperceken belül sikerül megállítani. Az eddig ismert módszerek csupán a kötszer és a sebtapasz, de ettől hatásosabb, természetes módszer is létezik.

A piros paprikának meg van azon képessége, hogy megakadályozza a vérzést külsőleg és belsőleg. Erre egy kutatás során került sor, amelyből kiderült, 10 másodperc elegendő a vérzések megállításához. Ez a módszer sok esetben segítség lehet, hogy hamar megállítsuk a vérzést és enyhítsük a fájdalmat.

Hogyan kell alkalmazni?

Közvetlenül a vérzésre, a vágásra kell szórni a piros paprikából. 10-15 másodperc alatt orvosolható a probléma és utána nyugodtan ellátható a seb. Egy teáskanál piros paprikát el kell keverni egy pohár meleg vízben és meg kell inni, mert ez a véráramlatba kerülve belsőleg is segít enyhíteni a vérzésen. Használatával fokozódik a véralvadás, a seb pedig fertőtlenítődik.

Dr. Schulze szerint a pirospaprika egy kiváló elsősegélynyújtó fűszer. A benne található vitaminok arra szolgálnak, hogy elpusztítsák a baktériumokat és közben erősítsék az immunrendszert.

betöltés...