Ez a lány kiborult, és feltöltötte ezeket a képeket a netre. A képek címe: “Nem vagyunk Barbie babák!”

Egy lány kiborult, és ezeket a képeket töltötte fel a netre. A képek címe: “Nem vagyunk Barbie babák!” Elege van abból, hogy manapság a tökéletes testet üldözi mindenki, idealizált és torz példaképek alapján.

Ennek a lánynak nagyon jó alakja van. Meg is dolgozott érte. Mégsem lehet például modell, mert van rajta egy kis felesleg. Néhány kiló! Legyünk őszinték: melyik tetszik jobban: a csont és bőr kinézet, vagy az olyan alak, amin van egy kis plusz? Szinte már a gyerekek is fogyókúráznak és kórosan figyelik, hogy mit ehetnek és mit nem. Holott az lenne a természetes, hogy azt együnk, amit csak szeretnénk. Kinek akarunk megfelelni? Szeressük magunkat és a testünket, és vigyázzunk rá.

Következzen egy idézet a lánytól. Ez a 4 kép és a hozzá fűzött szöveg pillanatok alatt bejárta az internetet. Egyáltalán nem véletlenül. Másnak is elege van a műanyag, rágógumi külsőből.

Nem vagyunk Barbie babák. Hús-vér emberek vagyunk. Keményen küzdöttem ezért a testért, és büszke vagyok rá. Manapság mindenki a testét fotózgatja és olyan elvárásai vannak, amelyek egyszerűen nem valósak. Járjuk két lábbal a földön, és mindegy, hol tartasz a tested nagy utazásán, legyél rá mindig büszke. Tűzz ki célokat azért, mert szereted a tested, és nem azért, mert utálod.

betöltés...