Ez az 5 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a szerelemben idén ősszel! Te is köztük vagy?

Mámoros szerelem, csodás szenvedéllyel teli időszak következik most szívügyekben ennek az öt jegynek.

1. Ikrek

A szerelemben kétségtelenül az Ikrek szülöttek érezhetik magukat a sors kegyeltjeinek. Érzelmei most szokatlanul túlfűtöttek lehetnek, olyan szenvedélyes szerelmet élhet most át, amiben eddig még soha, vagy csak nagyon régen volt része. A racionalitásra hajlamos Ikrek szülött ettől néha megijedhet, de fogadja meg a tanácsot: ne fusson el élete nagy kalandja elől! Ha mégis elfojtja a szenvedélyességét, abba belebetegedhet.

2. Mérleg

A nagy szerencsebolygó szeptember elején belépett e jegybe, innentől minden Mérleg bízhat a sorsa jobbra fordulásában. Az önbizalma is megnő, és ez már önmagában is rengeteg szerencsés lehetőséget hoz magával. Hiszen pozitív kisugárzásával valósággal vonzza magához az embereket. Most jött el az ideje kapcsolata felvirágoztatásának, vagy akár egy új kapcsolat kezdetének, ha a régi már javíthatatlan, vagy amúgy is magányos. Most emberére akadhat.

3. Skorpió

Szeptember végétől a kis szerencsebolygó kedvez a Skorpió szülötteknek. Ez elsősorban a szerelemben ad önnek több jót. Szebbé, barátságosabbá, vonzóbbá válhat, és ezért a társasági élet középpontjába kerülhet. Akár még hírnévre is szert tehet, vagy világgá kürtölhetik különleges szerelmi kalandjait, ami a titkolózó Skorpióknak nem egyértelműen jó hír. Ha mégis így van, igyekezzen a legjobb arcát mutatni, és vágjon jó képet a dologhoz!

4. Halak

A Halak szülöttek elsősorban az anyagiakat illetően élhetnek meg egy nagyon szerencsés időszakot a szerelemben és a párkapcsolatban is. Ön megszokta, hogy semmihez nem jut hozzá „ingyen”, most mégis meg kell tanulnia elfogadni, amit kap. Akár hiszi, akár nem, kedvesének most éppen arra van igénye, hogy önt elhalmozhassa. Ha ezt megérti, azzal a saját ázsióját növeli. Ön tényleg egy drága kincs!

5. Bak

A Bakok a karrierjükben érhetnek el igen magas csúcsokra, és ehhez most még a szokásos taktikázásra sem lesz szüksége. Úgy kerülhet magasra, hogy szinte a kisujját sem kell mozdítania érte. A főnöke ugyanis a szerelmével üldözi, és mindent a lábai elé tesz, amit csak akar. Az már az egyéni ízlésén múlik, hogy elfogadja-e, vagy sem. Ám ne feledje: az eredmény több szempontból is lenyűgöző lehet. A végén komoly hatalomra tehet szert. És ön szeret irányító lenni.

(Végh Nóra)

betöltés...