Kezeden viseled a személyiséged! Erről árulkodik a körmöd formája

Évszázadokon keresztül voltak bevált módszerek, amellyel megállapítható volt valakinek a személyisége. Sok esetben elég volt egyetlen pillantás. A hiedelmek szerint bizonyos testrészek tökéletes leírást adhatnak a személyiségről.

Lássuk miről árulkodik a köröm formája!

1. Függőleges hosszú köröm

Nyugodt személyiséget tükröz, aki kreatív az élet bármely területén és nagyon precíz. Szereti a nyugalmat, a megszokott dolgokat, ha teheti inkább nem kockáztat. A megfontoltság fontos jellemző nála.

2. Széles köröm

Erélyes jellemre vall, aki jó tanácsadó és egyfajta “lelki szemetes láda” sok ember számára. Bizalommal fordulnak felé az emberek, kiváló meglátásai és elméletei vannak. Ezek az emberek mindig őszintén felvállalják a véleményüket, nem szeretik a hazugságot.

3 és 4. Kör vagy tojás alakú körmök

Ésszerűek, optimisták, egyedülállóan nyugodtak. Nehéz őket felbosszantani. Sok baráttal rendelkeznek, igazi társasági lények, akik nem tudnák emberek nélkül elképzelni az életüket. Saját szabályaik szerint élnek, nem tűrik a korlátokat.

5. szögletes köröm

Igazi vezető egyéniségek, bátrak és nagyon erősek, talpraesettek. Azok az emberek, akik körbe veszik őket épp emiatt keresik a társaságát, mert egy erős vezetőt látnak a személyében. Jól bánik az emberekkel, képes félre tenni az érzéseit és inkább az eszére hallgat, ha úgy kívánja a helyzet.

6 és 7. Háromszög alakú

Okos, maximalista típusú, innovatív emberek. Egy hihetetlen képességük révén az agyuk gyorsabban vág, mint bárki másnak. Igazi zseniknek számítanak, amint megszólalnak és megmutatják másoknak is a bennük rejlő géniuszt.

8. Mandula vágású körmök 

Igazán barátságos, melegszívű emberek, akiknek a belső szépsége nem fogható semmihez sem. A előlük áradó kedvesség és szeretet mindenkiben mély benyomást kelt. Nem haragtartóak, nem bosszúállóak, számukra a megbocsátás és a szeretet a legfontosabb érzelem a világon.

betöltés...