Az ikerpár egy vagyont költött, hogy Brad Pitté operáltassa magát. Íme az eredmény!

Brad Pitt-et eddigi karrierje során számos alkalommal megválasztották már a világ legszexibb férfijének. Az amerikai színész a 90-es évektől kezdve bő másfél évtizeden át építette imidzsét és nem csak a nők, a férfiak csodálatát is kiváltotta.

A színészi képességeit sokan le is becsülték, és azt hangoztatták, ha nem lenne ennyire sármos, ellenállhatatlan és szexi, nem tartana ott, ahol.

Nos, A 90-es években a plasztikai beavatkozásokat csak a sztárok és milliomosok engedhették meg maguknak. Ma pedig gyakorlatilag már bárki. Élő Barbie-kbóll például Dunát lehet rekeszteni.

És bizony, akad olyan férfi, aki nem sajnálta a pénzt arra, hogy Brad Pitt legyen belőle. Nem is egy, kettő.

Egy testvérpár.

Matt és Mike Schlepp testvérek, Arizona-ból, az Egyesült Államokból származnak és az elmúlt években nem kevesebb, mint öt és fél millió forintot áldoztak arra, hogy Brad Pitt legyen belőlük. 

A testvérpár nem kevés fájdalmat vállalt azért, hogy a legszexibb férfi bőrébe bújhasson.

Mike bevallása szerint az orrán, arcán, állkapcsán és állán alakíttatott. Matt bevalása szerint csak az állán és orrán alakíttatott.

A fiúk huszonegy évesen kezdték a megvalósítást, és ma azt mondják, határozottan elégedettek az eredménnyel. Bizony, jóval több lányt sikerült elcsábítaniuk, mint a műtétek előtt.

A fiúkat természetesen többször megkérdezték, elégedettek-e az eredménnyel, és nem győztek áradozni. A műtétsorozatot bolhacsípésnek nevezték ahhoz képest, amilyen hatása lett az életükre.

Hogy Brad Pitt mit szólt hozzájuk, az egyelőre nem derült ki.

Szerinted hasonlítanak?

A lányok imádják őket

betöltés...