8 dolog, amiben a szerelmespárok szavak nélkül is megértik egymást

Egy igazán jól működő párkapcsolatban, ahol megvan a kellő harmónia a pár tagjai között, nincs szükség szavakra, mert anélkül is megértik egymást a szerelmespárok. Ez rátok is igaz?

01. Vannak olyan közös, bennfentes vicceitek, amiken csak ti nevettek

Elég, ha csak valaki kimond egy szót, vagy csinál valamit, és nektek egyszerre jut eszetekbe ugyanaz a vicces dolog róla. Elég csak egymásra néznetek, megszorítanotok egymás kezét, vagy rálesve a másikra azt látni, ahogy éppen hogy mosolyra húzódik a szája és tudjátok, ugyanaz a vicces dolog jutott eszetekbe.

02. Egy pillantással tudjátok jelezni a másiknak, hogy legszívesebben letépnétek egymásról a ruhát

Megkívántátok egymást? Összebújnátok? Kimondani sem kell, elég egy pillanat, és látod a másik szemében, hogy már veszi is le rólad a ruhákat és már azon gondolkodik, hogy milyen pózokban kellene boldoggá tennetek egymást. És mindezt egy tekintetből…

03. Nem kell kimondani, ha baj van, mert érzi a másik is

Anélkül, hogy elkezdenéd ecsetelni, mi bánt, tudja a másik, hogy bánt valami. Sőt, talán azt is tudja, hogy mi bánt. És bár legtöbbször jó, ha kibeszéljük magunkból a dolgokat, vele mégis sokszor elég, ha csak átölel és ezzel úgy érzed, minden meg is oldódik és minden újra jó.

04. Az ágyban egy valamire nincs szükségetek: szavakra

Nem kell mondanotok egymásnak, hogy ki mit csináljon, meddig, hogyan, egyszerűen tökéletesen érzitek, hogy mi a jó a másiknak, mennyire, mikor és meddig. És természetesen tökéletes minden egyes együttlét. Még évek múltán is.

05. Csönddel rendezitek a nézeteltéréseiteket felesleges vita helyett

Van, hogy egy pár nem ért egyet valamiben, más a véleménye bizonyos dologról. Ez természetes. Tényleg, még a legtökéletesebb és legösszeillőbb pároknál is előfordulnak nézeteltérések. De nálatok ezek nem vitával végződnek. Sőt, igazából el sem kezdődnek. Mert amint megérzitek, hogy zavaros vizekre eveztetek, inkább elhallgattok, és nem is folytatjátok tovább a témát. Sőt, inkább összebújtok, megölelitek, megcsókoljátok és szeretitek tovább egymást.

06. Nincsenek felesleges kérdezgetések

“Mi a baj?”, “Hogy vagy?” és az ehhez hasonló kérdések nálatok bizony nem mindennaposak. Hiszen minek tennéd fel, amikor látod rajta és már tudod is, hogy mikor, mire mit válaszolna. Sőt, még azt is, hogy hogyan.

07. Tudjátok, mik a céljaitok és megbeszélés nélkül is mindent megtesztek azok elérése érdekében

Persze, valamikor régen biztosan már beszéltetek arról, hogy majd egyszer összeköltöztök, összeházasodtok, vesztek egy autót, egy lakást és majd gyereket is szeretnétek. De nem ez a napi beszédtémátok. Mégis egyszer csak azon veszitek észre magatokat, hogy egyeztetés nélkül egyre több dolgot pipálhattok ki a kimondatlan és leíratlan, gondolatbeli listátokról.

08. Bármilyen dolgot sokkal hamarabb át tudtok beszélni, mint mások

Persze, a fentebb leírtak nem azt jelentik, hogy soha nem beszélgettek. Nagyon is sokat szoktatok. De mivel tényleg ennyire egy hullámhosszon vagytok, egy rugóra járt az agyatok és még sorolhatnánk a hasonlatokat, ezért sokkal hamarabb át tudtok beszélni egy-egy témát. Hiszen ti tényleg fél szavakból is megértitek egymást!

betöltés...