4 héttel ezelőtt a volt fiúja azt mondta neki, hogy csúnya. Nézd meg, hogy néz ki most!

Brittaney Shane, Alabamából a lehető legrosszabb kapcsolatban élt, amit el lehet képzelni. Nem számított, mit csinált, a barátja mindig hibát talált a külsejében: “nevetséges, ízléstelen, csúnya vagy” – mondta mindig. De Brittaney-nak nem volt ereje elszakadni tőle.

Végül az önbecsülését utoljára azzal ütötte ki, hogy a szörnyű barátja egy “szebb” és a fiatalabb lányra cserélte le. És Brittaney magát hibáztatta, biztos a külseje miatt hagyta el.

Teljes romhalmaz lett hetekig emésztette magát

Brittaney írt egy levelet az ex-barátjának és közzétette a Facebookon is, hogy ösztönözze a többi lányt, akik hasonló helyzetbe kerülnek. 

“Mindig azt mondta, hogy ne legyen hosszú hajam, mert a rövid hajú lányok tetszenek neki. levágattam. Nevetett rajtam, hogy milyen ahajam színe, hamar átfestettem szőkére. Mindig azt mondta, hogy túl sok rajtam a smink. (csak egy kis szemceruza és szempillaspirál volt). Ezért abbahagytam a sminkelést.

Semmi önbizalmam nem maradt, abbahagytam a sportot, soha nem voltam elég jó neki. Megtettem mindent, amit mondott. Még mindig nem voltam elég jó. Mégis otthagyott egy fiatalabb, csinosabb lányért.

Itt vagyok most, néhány hónappal később. A hajam hosszú. A hajam élénkvörös. Van egy új tetoválásom (ezt is utálta volna). Új piercingek. És ismét elkezdtem sminkelni. Azt eszem, amit akarok.

És visszajött az önbizalmam!

Végre látom magam, amikor a tükörbe nézek. Nem azt a lányt, akit egy férfi teremtett meg. Most már van a életem. Új szerelemmel. Visszatért  a lány, aki én vagyok. ”

Rengetegen megosztották üzenetét, olyanok, akiket kritizálnak, akik rossz kapcsolatban élnek, akik nem lehetnek önmaguk.

betöltés...